måndag 10 maj 2010

Politiet vogtede over bandefest i midtbyen i Esbjerg

To mænd har partisantørklæder trukket op for munden og næsen. De holder hver sin kamphund i snor. Deres fremtoning signalerer hertil og ikke længere.

Inde bag de to – i en baggård i Finlandsgade ved Strandbygade – er et rødt og hvidt festtelt sat op – det er her, Den Internationale Klub holder fest. Ude på Finlandsgade står et andet telt – det er her, politiet holder til, og det er her, festens deltagere bliver visiteret.

Guardian Diablo hedder den motorcykelklub, der har lokalerne i Finlandsgade – de fleste af gæsterne har anden etnisk baggrund end dansk.

Det er præsidenten for Den Internationale Klub i Syd- og Sønderjylland, der er festarrangør. Han bor i Esbjerg, men ønsker ikke at få sit navn i avisen.

Festen kommer blot en måneds tid efter, at Esbjerg var vært for en lignende fest, da motorcykelklubben

Chieftains blev officiel Hells Angels-støttegruppe og skiftede navn til Devils Choice.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Hells Angels og Den Internationale Klub ikke er de bedste venner – alligevel nægter festdeltagerne i Finlandsgade, at aftenens fest har noget med Devils Choice-festen at gøre.

– Vi er inviteret af en god ven, og så kommer vi, siger en talsmand for Den Internationale Klub og præsenterer sig som BS.

Sikkert er det dog, at der med aftenens fest er sendt et signal til motorcyklisterne i Østerbyen. Med til festen i Esbjerg var nemlig repræsentanter fra en lang række af landets mest berygtede indvandrebander.
http://www.jv.dk/artikel/877234:Esbjerg--Politiet-vogtede-over-bandefest-i-midtbyen-i-Esbjerg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar