fredag 14 maj 2010

Jagter Baggers millioner i USA



Pengejæger Boris Frederiksen fra kammeradvokaten forbereder en længere tur til USA i et forsøg på at koordinere den næste offensiv i jagten på Stein Baggers svindelformue.
Ifølge Børsens oplysninger planlægger han sammen med en kollega fra kammer­advokaten at bruge en hel arbejdsuge i USA i slutningen af denne måned.

Første stop er hos et af New Yorks pro­minente advokatkontorer, der har sagt ja til at fungere som juridisk rådgiv­er i forsøget på at få de forsvundne millioner tilbage til kreditorerne.

Hvidvasket gennem børsnoteret IT-selskab 

Offensiven kommer, efter at kuratoren nu har brugt det meste af et år på at granske omkring 50.000 dokumenter, som også bagmandspolitiet er i besiddelse af.

Dokumenterne peger i retning af, at en del af svindelformuen fra Stein Baggers leasingkarrusel er blevet forsøgt hvidvasket gennem det børsnoterede IT-selskab Getfugu.

Selskabet kontrolleres af Bagger-makker Mikael Ljungmans finansielle bagmand Carl Freer.

Efter New York går turen til den amerikanske hovedstad Washington D.C., hvor et andet hold advokater og rådgivere holder til. Her skal den danske kurator efter planen mødes med rådgiverne for to britiske sagsøgere, der også forsøger at slå en klo i den formue, der er kanaliseret ud af Stein Baggers leasingkarrusel.

Advokaterne i Washington repræsenterer to af Carl Freers tidligere samarbejdspartnere.
http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article/30525882/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar