fredag 14 maj 2010

Et portræt af rockeren Brian Sandberg i Kanal 5's krimimagasin har fået flere politikere op af stolen.

Flere retsordførere kritiserer Kanal 5 for at forherlige kriminelle, da de i går i programmet "Krimi 5" portrætterede Hells Angels-rockeren Brian Sandberg.
Programmet var blandt andet med Brian Sandberg hjemme hos forældrene, og der var også tid til at tage til Sydfrankrig med den narkodømte og mordforsøgssigtede rocker.
- Det her er hovedrystende; det er usmageligt, at man i den grad forherliger Brian Sandberg og Hells Angels. Han er jo en kendt kriminel, som man fremstiller som en rockstjerne og idylliserer ham, siger Venstres retsordfører, Kim Andersen, til Nyhedsbureauet Newspaq.
Også Karina Lorentzen fra SF, Peter Skaarup fra DF og De Konservatives Tom Behnke kritiserer krimiprogrammets prioritering.
Ingen kritiske spørgsmål
Programmet forsøgte at forklare de manglende kritiske spørgsmål til rockeren med, at han undervejs i optagelserne blev anholdt af politiet og nu sidder varetægtsfængslet, mistænkt for to mordforsøg.
Brian Sandberg gjorde det dog klart i udsendelsen, at han ikke ville eller "kunne" svare på sin og Hells Angels rolle i den verserende bandekonflikt. Og det har fået politikerne til at kritisere SBS TVs Kanal 5 for programmet.
DIN MENING: Hvad synes du om tv-portrættet af Brian Sandberg? Er det i orden at sende et program med en narkodømt rocker, der lige nu er mistænkt for to mordforsøg, eller hører det ikke til i sendefladen? Eller er det i orden at sende programmet, så længe man går kritisk til værk?
Kommentarer:
http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2010/05/14/125816.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar