fredag 21 maj 2010

Drogad skyllde INTE på passiv haschrökning hos Red Devils i Svenljunga

Publicerad 2010-05-21

Payback skrev onsdagen den den 18 maj om en artikel i Hallands Nyheter där tidningen felaktigt påstod att en kvinna uppvisat spår av cannabis i blodet och skyllt detta faktum på att hon utsatts för passiv haschrökning i samband med ett besök hos Red Devils MC, Svenljunga.

Det visar sig nu att Hallands Nyheter har tagit uppgifterna helt ur det blå, kanske till och med fått uppgifterna direkt från farbror Blå? Vid en genomgång av såväl rättegångsprotokoll som forundersöknings- och vidare förhörsprotokoll finns inte en enda rad om att kvinnan skulle ha utsatts för passiv haschrökning hos Red Devils MC.

Uppgifterna kan således fullständigt beläggas att vara ett lika smutsigt som grovt lögnaktigt försök att smutskasta Red Devils MC för något klubben inte har ett dugg med att göra. Ett stycke riktigt dålig stil av Hallands Nyheter och deras eventuella informatörer!

http://payback.name

MC RAZZIA beklagar

1 kommentar:

  1. Det är inte Hallands Nyheter som tagit nyheten helt ur det blå utan det är PAYBACK! För i tidningen står det ju faktiskt att hon fått i sig det i mellandagarna men ingenting om var! Så detta är ett stycke riktigt dålig stil av PAYBACK och deras ej läskunniga skribenter!!!!

    SvaraRadera