måndag 21 december 2009

Snurrig text nedan: Två av länets tolv mc-klubbar synas in på skinnet av polisen

Sällan förr har det funnits så många mc-klubbar i Blekinge som just nu – och tolv av dem är dessutom s k ryggmärkesklubbar, som mot betalning, misstänker polisen, fått sina ”vapen” godkända av Hells Angels.

Andra klubbar består av personer som sällan eller aldrig syns på en motorcykel.
– I den klubb vi vet har samröre med Hells Angels finns en kärna på sju-åtta personer, och en svans på minst lika många. Flera av dem är kända sedan tidigare; några är från trakten och andra är inflyttade, berättar Jan Hansson.

En del av polisens strategi mot de klubbar i länet som dras mot kriminella mc-organisationer är att ständigt ha kontroll på dem; att syna dem med alla till buds stående ögon. Och de är trots allt en del. – För många år sedan lyckades vi störa ut dåvarande Decents, som hade klara kopplingar till kriminella mc-organisationer, berättar Jan Hansson.

– Det var inte så lätt att ha en familj och ett jobb och att försöka fungera i vardagen på en liten ort, och samtidigt festa med HA på helgerna, och inte bara ha polisens utan hela samhällets ögon ständigt på sig.
– Vad vi nu till varje pris vill undvika är att den organiserade och klassiska ”mc-brottsligheten” etablerar sig i länet.
http://www.sydostran.se/index.81268---1.html

Skärpning !Ja detta måste vara ett skolexempel på hur en dålig tidning/journalist inte ska bete sig, det finns nog inte ett enda rätt i artikeln, lögner blandat med uppdiktade händelser, ja vad ska man säga ännu en gång har en dålig journalist "köpt" skiten som polisens propaganda apparat sprider ut, gå in på www.payback.name för att få reda på hur det ligger till i verkligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar