torsdag 19 november 2009

Polisen har kartlagt Red Devils i Umeå


Polisen har en bra bild över vilka medlemmarna är i mc-klubben Red Devils i Umeå.
Och arbetet med den fortsatta kartläggningen är prioriterat.
Det uppger kriminalkommissarie Lars Kelly, som var kommenderingschef vid den razzia som polisen genomförde under den gångna helgen och som ledde till att fem personer frihetsberövandes.
- Vi har en ganska god uppfattning om hur det ser ut i Umeå. Red Devils består av en gruppering på 6-10 personer huvudsakligen män i 20-45-årsåldern, säger Lars Kelly.

Ni säger att polisen ska punktmarkera och störa de kriminella mc-klubbarna och deras verksamhet.
http://www.vk.se/Article.jsp?article=313418 

Payback: Polisen har som vanligt gjort ett kompetent och kvalificerat utredningsarbete och vet att Red Devils har exakt 6-10 medlemmar!?? Det är inte mycket att lita på den information man får av sin likaledes fulla dryckesbroder på krogen en lördagskväll, för nog måste det vara vad utredningsarbetet inom polisen består av om man lyckas fastställa att det finns mellan 6 och 10 medlemmar. Övriga kommentarer i ämnet är nog tämligen överflödiga speciellt eftersom polisen har för svårt att förstå att man helt sonika bara räknar antalet personer med ryggmärken.
http://payback.name/#kartlagt

1 kommentar:

  1. HAHAHA är där 6 medlemmar eller 7 medlemmar eller 8 medlemmar eller 9 medlemmar eller 10 medlemmar eller kanske 12 medlemmar?
    HAHA polisen har ju stenkoll måste jag säga!
    Man blir ju GRYMT imponerad!! LOL

    SvaraRadera