måndag 14 september 2009

Full storm i ett vattenglas - Red and White Crew

Det är nu bekräftat att supportrar till det kriminella gänget Hells Angels deltog som utställare under Westcoast Motor Show i Vänersborg.

Minst två bilar och en motorcykel ska ha tillhört medlemmar av Red and White Crew, en supporterklubb till Hells Angels, under Westcoast Motor Show i Vänersborg i somras.

http://ttela.se/start/vanersborg/1.574974

Bara fantasin sätter gränsen för förföljelsen!
Apropå artikeln: "Gängmedlemmar deltog i motorshow"

Väst- och tatueringsförbud på krogen, krogar som mister spritlicensen för att ägaren känner en mc-kille, krav på bygglov i lokaler som använts under många år för liknande verksamhet, förbud att delta på mässor om polisen kategoriserat en klubb såom kriminell och nu policy för lokaluthyrning. Är det fler än jag som känner att väggarna kryper på och vår värld krymper för varje dag som går? Den förfölelse som förr ägde rum på riksnivå har kommit väldigt mycket närmare. Nu är det snart legio i varenda kommun att förhindra och motarbeta bikerkulturen. Segregationen är snart total. När kommer de första husen för bara bikers? När förbjuds vi att gå i parker? Separata bussar? Skolor för barnen? Arbetsläger? Finns det någon gräns för hur långt förföljelsen får och kan drivas? Ja, som med allt annat - fantasin sätter gränsen. Men den gränsen passerar man inte levande. En kultur eller ett folkslag dör ut långt innan dess!

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback
http://payback-name.blogspot.com/2009/09/bara-fantasin-satter-gransen-for.html

http://www.westcoastmotorshow.se

2 kommentarer:

  1. oroa er mer för vad arenan kostar än vem som ställer ut fordon RAWC

    SvaraRadera
  2. Ja det kan ju vara farligt när de ställer ut sina hojar , vad skulle hända?
    Skulle hojarna misshandla folk? eller nått liknande.
    WOW! vilket reportage , vilket högt nyhetsvärde. NOT!

    SvaraRadera