måndag 21 februari 2011

Nöff nöff: Ovanliga gård: Pasic biker med tatueringar

Översättning från tjeckiska till svenska

Har du en tatuerare, utan bristen på kunder? Få en flock grisar, och du kan roa sig själva på dem. Tänkte bara att en belgisk bonde som bor i Kina, som förskönade Thickie bokstavligen från topp till tå.
Belgiska Wim Delvoye odlas på sin gård i närheten av Peking, en flock grisar. Och som brukligt är, varje djur ska märkas. Vanligtvis, medan kor och grisar tenderar att ha en tatuering i örat några siffror eller bokstäver, men šestačtyřicetiletý Wim beslutat om dem att förverkliga sina konstnärliga talanger.
Varje gris potetoval hela ryggen. En av dem ser nu ut som en Louis Vuitton handväska, andra som en medlem i mc gäng Hell's Angels. Enligt Daily Mail servern gris nezdobil "lever", men i anestesi.
Det har sina fördelar, naturligtvis. När Wim och hans församling ställer ut på bete, det finns alltid en pålitlig och vet med ett ögonkast. Dessutom får den kund som beställer gris-fastnar med honom, även den ursprungliga pokalen på väggen.
Å andra sidan har Delvoye blivit föremål för klagomål, djurskyddsorganisationer, som anklagar honom, att djur lider i onödan och oacceptabelt sätt, vilket ger annonsen.
Wim försäkrar dock att djuren väl omhändertagna. Var och en av dem har en väktare för att hans speciella tatuering måleri krämer och håller det rent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar