torsdag 21 oktober 2010

I helgen feirer MC-klubben Bandidos 15 år i Norge. Politiet venter at det kommer opptil 500 kriminelle MC-medlemmer fra hele Europa.

Forventer ikke MC-bråk

Stasjonssjef Øyvind Aas og politiet i Drammen følger med når Bandidos i helgen er med på å arrangere fest. Men politiet forventer ikke problemer.  

http://dt.no/nyheter/forventer-ikke-mc-brak-1.5737126


Frykter storinnrykk av kriminelle til MC-jubileum

- Vi regner med at det kommer mange sentrale medlemmer fra hele Europa, sier Eirik Jensen ved Oslo-politiets gjengprosjekt til NRK. Politiet overvåker miljøet og vil være til stede ved arrangementene i helgen. I tillegg vil de prøve å stoppe de tyngste kriminelle allerede på grensen.
25 av de 40 medlemmene i Bandidos Norge er domfelte. Det samme er tre av fire medlemmer i den konkurrerende klubben Hells Angels, som er den største av de internasjonale MC-gjengene her i landet.
- Klubbene og medlemmene er tungt involvert i kriminalitet. I hovedsak så går det på narkotika, pengeinnkreving og torpedovirksomhet, sier Atle Roll-Mathisen, sjef for taktisk etterforskning i Kripos.
Kripos har i lengre tid registrert en høy aktivitet i miljøene, og de tre siste årene har antallet medlemmer økt markant. 
http://www.aftenbladet.no/innenriks/1278846/Frykter_storinnrykk_av_kriminelle_til_MC-jubileum.html 

Politiet overvåker Bandidos-fest

Motorsykkelklubben Bandidos planlegger å ha en fest i Drammen i morgen, og politiet følger nøye med på hva mc-klubben foretar seg.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/buskerud/1.7346817 

Motorsykkelklubben Bandidos arrangerer denne helgen 15-års jubileumsfest i Oslo og Drammen. Politiet regner med at flere hundre straffedømte Bandidosmedlemmer fra hele Europa kommer for å feire og planlegge kriminell virksomhet. I et boligområde på Etterstad i Oslo vil mange av medlemmene møtes.

- VIDEO - TV - OM DETTA -
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7346350

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar