lördag 9 oktober 2010

"Hells Angels" sätta € 5000 för sveda och värk till sina offer tillsammans

Google translate

Försvarsadvokaterna fick summan av sina tre kunder. Ett kvitto Han räckte 5000 € sedan advokat av offren - som kompensation. Torben G. (21) och Jan-Hendrik M. (21) båda från Preetz (Kreis Plön), har varit i mars, innan ett gym i Kiel attackerades med pepparspray och knivhögg. 

Tre medlemmar av Hells Angels har att svara för det inför tingsrätten i Kiel. De har samlat pengar - och låt det bli känt att man kan tala om en ökad ersättning. Den generositet som hans beräkning, för Rocker vanligtvis kunnat åberopa argument att den andra sidan är tyst, offret denna gång göra ett uttalande. 

"Bandidos" logo på telefonen
I vittnesbåset: Mekaniker Apprentice Jan-Hendrik M.. "Jag har en timme hade tränat med min bror Torben", säger han i Tatabend. "På vägen till bilen plötsligt någon skrek:" Hej, fortfarande finns tillfällen "! Det fanns tre personer och ville se mobilen av min bror. " Displayen visade logotyp nu förbjudna Motorcycle Club Bandidos MC Neumünster "- de rivaler i Hells Angels. 

Jan-Hendrik M. ". Jag fick genast pepparspray i ansiktet, en stroke och gick till marken Min bror föll på mig." Oljud hördes då, som om någon drar ett viktigt ämne Jack. Det var penetration av kniven. "Vi hade blivit knivhuggen." Domaren vill veta: "Vem skulle kunna känna dem" Jan-Hendrik M. säger: "pepparspray sprejades K. som knivhögg, men jag vet inte eftersom jag inte kunde se någonting .."

Pepparspray attack helt oväntad?
 
För att starta processen under den senaste veckan hade "Hells Angel" Dennis K. (37) erkände attacken. "Stygnen gjordes för allvarligt att skadas inte igen, sade hans uttalande. De anklagade hade redan knivhuggit sig själv två gånger - av angripare, som senare den första Bandidos i Schleswig-Holstein.

  Genom sitt uttalande har gjort det Dennis K., som i egenskap av arrangör av utställningen "Tattoo Convention" var nationellt känd, lätt hans medåtalade, som händelserna ger verkligen överraskade.
Hans Peter R. (46), näringsexpert i karossbyggare-scenen, hade märkt i gymmet på "Bandidos"-logotypen, som används i telefonen. Han ville klargöra om de unga männen är en fara.  

Den pepparspray attacken var oväntad och för honom bara i en tillfällig beslut, han också hade slagit. "Hells Angel" J. Oliver (41), som hade rusat tillsammans med Dennis K. till gymmet, där de kom, när den påstådda Bandidos lämnade byggnaden, kan förklara: Ja, hade han den unge mannen inbjuden att visa upp sin mobiltelefon. Men även för honom var pepparspray attack inträffar oväntat och han hade också lämnat ansluta endast en gång. Kniven attacken hade inte varit synliga för honom. Båda bekännelser ingår i en handel: försäkran om böter på högst nio månaders fängelse, tillfälligt.

"Jag brukar ha någon kontakt med denna klubb"
 
Men varför Torben G. hade till och med logotypen för den "Bandidos" på sin mobiltelefon? "Hans far hade en gång en kompis med dem, säger Jan-Hendrik M. domare. Strange: Strax efter attacken dök nio "Bandidos" på brottsplatsen. Och rocker publiceras på deras hemsida: "Det faktum att nu barnen av våra medlemmar är under attack ... Vi är djupt fördöma." 

Jan-Hendrik M. fram tydliga igår: "Jag brukar ha någon kontakt med denna klubb och vill ha fred är därför jag säger också .." Tillämpningen av Dennis K. avstående av häktning, vägrade domstolen. Hans bekännelse, där han inte uttryckligen nämna som den person som knivhögg låt, utrymme för tolkning.  

Det var en flykt och även risken för manipulation. "Den svarandens beteende visar att han agerar för att bevittna rättegången kunde", sa domaren. Processen är den 25 Oktober fortsatte. 
http://www.shz.de/nachrichten/schleswig-holstein/panorama/artikeldetail/article/111/hells-angels-legen-5000-euro-schmerzensgeld-fuer-ihre-opfer-zusamm.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar