söndag 24 oktober 2010

Fyra män sitter anhållna efter tillslaget i Piteå i går, då polisen grep sammanlagt nio personer. De fyra anhållna männen har kopplingar till mc-klubben Hells Angels.


Ett massivt polispådrag ägde i går rum i Piteå.
Då var polisen mycket förtegen men under en presskonferens på polishuset i Luleå i dag avslöjade det vad det hela gällde:
 http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8010796.ab

Tillslaget skedde strax efter klockan ett på lördagen i centrala Piteå. Polisen stoppade en personbil i korsningen Sundsgatan-Kolmilavägen och tvingade ut de två männen i bilen.

Kort därefter gjordes en husrannsakan i en villa på Annelundsgatan i Piteå där polisen grep sju personer; tre kvinnor och fyra män. Efter förhör beslutade åklagaren att anhålla fyra män i åldern 21, 25, 31 och 38 år. Övriga gripna släpptes.
http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5593662 

DN SKRIVER

Vid 13-tiden på lördagen stoppade polisen en bil i centrala Piteå och grep två män.
Direkt efter slog den regionala insatsstyrkan till mot en villa i ett bostadsområde och grep ytterligare fyra män och tre kvinnor.
http://www.dn.se/nyheter/sverige/misstankt-mc-brottlighet-bakom-polisinsats-1.1194964

PITEÅ TIDNING

Med dragna vapen stoppade polisens insatsstyrka en bil i centrala Piteå på lördagseftermiddagen. Två män bojades och fördes bort. En stund senare slog polisen till mot en villa på bostadsområdet Annelund. Tre män greps tillsammans med tre kvinnor.
http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=5681377

2 kommentarer: