måndag 11 oktober 2010

Fortsat lukkede døre i rockersagen

Pressen og nysgerrige tilskuere blev smidt ud af retssalene, hvor 16 rockerrelaterede mænd i dag får at vide, om de skal blive siddende i fængslet.

Blandt de tiltalte er den kendte Hells Angels-rocker Brian Sandberg, som er tiltalt for to drabsforsøg og planlægning af grov vold.

I gruppen er også Sandbergs højre hånd, Dennis Brodthagen, som politiet vil have dømt for drabsforsøg og for at være bagmand i forbindelse med et våbenlager i Gentofte, hvor politiet fandt jagtgeværer, pistoler, maskinpistoler og 600 gram formbart sprængstof, som var klargjort til sprængning.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2010/10/11/104652.htm 

Top-rockeren Brian Sandberg og 15 andre fra Hells Angels og støttegruppen AK 81 skal for en dommer i dag. Politiet vil beholde dem alle i varetægtsfængsel.
http://ekstrabladet.dk/112/article1429175.ece

Nogle af rockerne har allerede siddet varetægtsfængslet i et halvt år, og når altså at være varetægtsfængslet i op imod halvandet år, inden de modtager deres dom. Den lange tid i varetægtsfængsling er kun mulig fordi Brian Sandberg og de øvrige rockere nu er tiltalt og står til lange fængselsstraffe, hvis de bliver kendt skyldige.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2010/10/11/141109.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar