söndag 16 maj 2010

Frihetspartiet är nu registrerat och klart för medverkan i riksdagsvalet 2010. Ett historiskt ögonblick. Vi behöver nu hjälp att sprida budskapet om partiets existens och program för att vinna framgång och kunna förbättra villkoren för det Svenska folket. För att underlätta arbetet har vi lagt upp material såsom små och stora flyers, dekaler, loggos med mera på Frihetspartiets hemsida under medlem/gåvor, högra spalten, rubriken ”Material”. Filerna är högupplösta och kan skrivas ut i färglaserskrivare alternativt tryckas upp. Klart för att ta ett tag på stadens torg, på mc-evenemang, marknader, festivaler med mera och dela ut flyers till allmänheten och därigenom hjälpa oss att sprida informationen om Frihetspartiets program och existens.

Betalande medlemmar är varje organisations bas för överlevnad och utveckling. Vi behöver fler medlemmar för att trygga den framtida existensen och för att kunna utföra ett effektivt arbete. Så support Frihetspartiet genom att gå med som medlem och inbetala 100 kronor/person och år på bankgiro: 460-6125. Anmälningsblankett finns också under medlem/gåvor. Bara att fylla i namnen och inbetala en klumpsumma till Frihetspartiets bankgiro: 460-6125.

Och när vi ändå talas vid – Bjud in alla dina/era vänner till Frihetspartiets Facebookgrupp. Det snabbaste sättet att få information rörande alla nyheter om Frihetspartiet.

Peter Schjerva, ordförande Frihetspartiet

www.frihetspartiet.se
http://www.facebook.com/group.php?gid=305151690093&v=wall#

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar