fredag 15 januari 2010

Klargörande rörande namnet Frihetspartiet

På förekommen anledning vill vi göra ett klargörande över vårt partinamn Frihetspartiet.

Frihetspartiet är inget främlingsfientligt parti! Vi ställer krav på invandrare men vi vill samtidigt att de fortare skall kunna integreras i det svenska samhället via snabba asylbeslut och språkundervisning m.m.
Varför tar vi då upp ämnet? Jo, det har förekommit frågor om namnet är valt utefter partier i Holland och Österrike med liknande namn som företräder ett främlingsfientlig synsätt. Låt oss vara väldigt tydliga på denna punkten: Vi har inga som helst kopplingar till dessa partier och delar heller icke dessa partiernas politiska synsätt!

Det har även uppkommit tvivel om vi är en efterföljare eller utbrytare till det partiet som benämnt Frihetspartiet gick samman med Nationaldemokraterna 2005. Återigen, vi har inga som helst kopplingar till detta förutvarande parti och delar inte heller deras politiska synsätt.

Däremot har vi gemensamma intressen med F.R.E.E Australian Party som även det initierades av bikers. Där kommer alltså namnet Frihetspartiet in. Vi ingår i denna, förhoppningsvis växande skara av partier som skapats "av bikers för folket"!
Peter Schjerva, ordförande Frihetspartiet
http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/frihetspartiet/pressrelease/view/klargoerande-roerande-namnet-frihetspartiet-361587


Från middag idag kommer Frihetspartiet att ha en egen hemsida: www.frihets-partiet.se
Där kommer allt material och allt nytt som händer kring partiet att refereras. Vi är tacksamma om så som möjligt, med egna blogga eller hemsidor, länkar till sidan och därmed hjälper oss att sprida informationen kring Frihetspartiet.
http://www.frihets-partiet.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar