tisdag 22 december 2009

Stoppa upp julgranen i röven! - dopningsanhängare angriper tullman


Debatten om dopning rasar allt intensivare på nätet efter mittnytts avslöjande om razzian för två veckor sedan. Hatobjektet nummer ett är Sune Nordström i Sundsvall, tullman, tillika dopningskontrollant på Svenska Riksidrottsförbundet.

Det är framför allt på Flashback forum som han angrips.
- Sune är otroligt ointelligent, dåligt påläst. Kör upp din julgran med kulor och hela skiten i röven! skriver signaturen DevilsDen.
- Skrämmande vilka kunskaper clownen Sune besitter, anser signaturen hulka, utan att precisera sig.
Argumentationen går ut på att dopning inte alls är särskilt farligt. Samtidigt anses tullmannen Sune Nordström ha fört allmänheten bakom ljuset.
Signaturen killenIstan, som betecknar sig själv som "seriös inom doping", talar om "grova felaktigheter" och bjuder gärna in Sune till en lektion.
Signaturen Alladin hävdar att det tillväxthormon, som enligt Sune Nordström tillverkas av mänskliga vävnader, i själva verket görs på konstgjord väg och importeras från Kina.
En annan debattör på Flashback forum påpekar dock att tillväxthormon ursprungligen tillverkades av extrakt från hypofysen från lik, samt att det inte går att vara säker på att det inte sker fortfarande.

http://svt.se/stoppa_upp_julgranen_i_roven?/FLASHBACK-FORUM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar