tisdag 4 augusti 2009

Polisman lämnar Bandidos stödklubb - VETERANS MC NO LAND


En polis i Trelleborg var medlem i ett mc-gäng med kopplingar Bandidos. ”Beklämmande”, säger polisledningen och menar att den inte kände till kopplingen.


På frågan om varför polismannen inte lämnade festen med Bandidos närvarnande svarar han att det kunde uppfattas som olämpligt i mc-kretsar och att det kunde ge konsekvenser för honom i framtiden.


– Vi vet att Veterans MC har synts tillsammans med medlemmar ur Bandidos, och det råder inga tvivel om att de sympatiserar med gänget. Det vill säga, skulle det blossa upp till krig mellan landets två stora klubbar så råder inga tvivel om vilken sida Veterans skulle välja, säger chefen för underrättelsesektionen på länskriminalen i Skåne, Leif Billing.

http://sydsvenskan.se/omkretsen/trelleborg/article535381/Polisman-medlem-i-Bandidos-stodklubb.html



Kan man kalla Veterans för Bandidosvänliga? Vad säger skåningarna? https://www.flashback.info/showthread.php?t=780932&page=6


Veterans Mc No Land
www.veterans-mc.eu

SUPPORT VETERANS MC NO LAND @ FACEBOOK
http://eu-es.facebook.com/group.php?gid=122722010093&ref=share

5 kommentarer:

  1. HAHAHAHA! Här blir det ett nytt BFL fall! att folk aldrig lär sig

    SvaraRadera
  2. Kan du glömma !!!!
    Veterans Mc Åker hoj !!!

    VFFV

    SvaraRadera
  3. On dom säger att dom är oberoende hur kan det då komma sig att dom dras till Bandidos mer och mer.Jag bara undrar. Men å andra sidan har jag aldrig hört att Veterans har ställt till med något så varför dras dom till en 1% klubb.

    SvaraRadera
  4. Hur går det med dom två poliserna som bjöds på mat av Veterans vid en fest då Bandidos var närvarande.

    SvaraRadera
  5. Det år skoj att se denna okunskap.
    1% betyder inte att man är kriminell!!!!
    Det betyder att man tar hand om sina egna problem, och står upp för sina bröder oavsett vad. MEN man följer lagen lika bra som alla andra. Tolka det som ni vill. Även polisen har sina mörka sidor, och Svensson laddar ner film från nätet.
    L&R alla Veterans

    SvaraRadera