tisdag 11 augusti 2009

Mordmisstänkt nyligen frisläppt

En av de män som misstänks för inblandning i dubbelmordet i Stora Höga släpptes nyligen från häktet. Motiveringen - det fanns ingen risk för fortsatt brottslighet.

Den 29-årige mannen som greps i ett radhus på Fjäderharvsgatan i Angered, bara några timmar efter mordet, har starka band till Hells Angels supportergrupp Red & White Crew.

" Den 24 april begärdes han häktad sedan ett vapen hittats i hans lägenhet. Hans anknytning till kriminella gäng var ett huvudargument från åklagaren. Men tingsrätten lät honom gå efter häktningsförhandlingen.
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=510858

45-åringen som sköts av Red & White Crew-medlemmarna skröt själv nyligen om att han arbetar för Hells Angels. Alltså kan skjutningen ha handlat om någon typ av intern uppgörelse.

Offret, som periodvis bodde i fastigheten i Stora Höga, var en 45-årig multikriminell man.
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=510859&ref=puff

2 kommentarer:

  1. Fan vad trött man blir på GP och hur dom vidarebefordrar polisens teorier som om det vore fakta. Peter Linne, Daniel Olsson, vilka skämt till journalister. Om och om igen så får man läsa deras artiklar, skrivna som att det är fakta, för att senare få veta att inget av det de skrivit varit sant. De kanske skulle undersöka fakta själva istället för att ickekritiskt klottra ner polisens information och skriva om det till en klatschig artikel.

    SvaraRadera
  2. Oavsett! Vad är problemet med att styra upp lagstiftningen ang vapenbrott!! 10 dubbla straffen för innehav av pistol/gevär etc!! Vem fasiken behöver skjutvapen i sitt vanliga liv?? Jägare självklart! Någon annan NEJ! Har du pistol på dig, anser jag och flera att du troligen behöver 5 år på anstalt för att anpassa dig till den civiliserade värld som vi 99.9% av befolkningen tillhör och inte det avskräde till folk som tror sig behöva det eftersom de endast klarar att försörja sig genom diverse brott.

    SvaraRadera