onsdag 4 maj 2011

Harley SpeedO -07



Funderar på att sälja av Anders Göths prisvinnade Speedo (Bike of the Year -08, vinnare Norrtälje, 7:e plats i Mainz, samt 13:e plats i Sturgis). Ta chansen att äga en helt unik custom... Stuket är ja.. chopper eller bobber eller lite boardtrack. Hojen har figurerat flitigt i både svensk och internationell MC press, BSH skrev New School om jag minns rätt.

En galet genomarbetad hoj med (ny) S&S 111 Super Sidewinder, (ny) Performance Machine primär samt (ny) Baker N1-6 låda i billethus med hydraulgavel (bara drivlinan är värd över 100 papp). Oil in frame med oljefilter i sadelstolpen, Egentillverkad springer vackert förnicklad, Specialborrade fälgar med billet nav och rostfria ekrar, Mr Moore bakaxelinfästning, ICM Jockeyshift med hydraulkoppling, Fotpinnar/plattor är modifierade K-Tech, etc etc.

Hojen är reggad och besiktigad i detta utförande + lite åtgärder kring buller och blinkers.. Försäkrad till 240000 och faktiskt påställd och i trafik.

Just nu är drivlinan urplockad så lite smått finns det att styra med. Jag drivs av lathet och lättja samt har för lite tid så jag orkar inte dona med det. Drabbas jag av ett ryck och skruvar ihop den blir prislappen därefter.

Not: en del av bilderna visar primär med kedja samt magnet och SU. Åtgärderna som skall göras nu ökar användbarheten så det är PM belt, S&S fugge samt elektronisk tändning istället.

Byter gärna mot (färdig) Big Twin HD (Knöl, Panhead, Register shovel) eller Triumph pre -73 + pengar! Maila förslag! Bud i trakten av 150 tack.. cash is king!

Skambud och oseriösa förslag åker i sopen...
http://www.blocket.se/ostergotland/Harley_SpeedO_33645002.htm?ca=11&w=3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar