onsdag 1 december 2010

lögner & falska polisdokument

Ett FALSKT dokument har lagts upp på en blogg, det ska se ut att vara från Margareta Linderoth Länskriminalpolisens Underrättelserotel, dokumentet är falskt. Det förekommer även andra uppgifter som inte stämmer på bloggen om bla dålig kvinnosyn och rena lögner.

- Sons of Anarchy - vem är du ???

Om personen bakom bloggen träder fram själv kan även han/dom ta del av belöningen.

Om någon kan leda i bevis vem som ligger bakom bloggen, hör av Er.

Belöning 50.000:-

Att okritiskt länka vidare till dom falska uppgifterna och till skitbloggen är detsamma som att ta en aktiv roll i ryktesspridningen och smutskastningen. Det är inte ett biker-mässigt beteende. Att vara biker innebär bland mycket annat att man hanterar information varsamt.

Det är inte första gången jag råkat ut för en bloggande / telefon / www stalker

Till saken hör är att jag under flera år drev Hetalinjen, en person blev spärrad p.g.a hot & registrering av folks personuppgifter som han spred via hemsidor & telefon, jag ringde till slut upp grabbens far för att be föräldrarna tala förstånd med deras son. Då startade terrorn 

Nedan kan du läsa vad GT/Expressen skriver om förra vändan.

http://gt.expressen.se/nyheter/1.46144/terrorsidan-pa-internet

Jag förstår om folk kliar sig i huvudet och undrar vad som är sant, men stort tack till de som har modet och orken att ifrågasätta och tack för dom trevliga hälsningar vi trotts detta får via mail och telefon, det värmer verkligen.

Michael Eklöf / 070-5186506
mcrazzia666@gmail.com

1 kommentar:

  1. Vem är bögen som skriver annonymt? Törs du inte träda fram får du allt vara tyst din fegis

    SvaraRadera