onsdag 15 december 2010

Estland är mottot för den finländska kriminalpolisen varnar gäng - Soome kriminaalpolitsei hoiatab Eestit motojõukude eest

Finland, Estland, den kriminella polisen varnar mina kolleger här att utöka sitt inflytande i regionen och mottot för Bandidos gäng Hells Angels.

Finska brottsutredare Tapio Kalliokoski sa ETV sändning "ögonvittnen" till Finland, ett starkt fotfäste i mottot för gängen Bandidos och Hells Angels utökar sitt inflytande i Estland: "Våra siffror är en sådan rörelse från Finland till Estland ägde rum och kommer att äga rum i dag, säger Kalliokoski BBC: s nyhetsportal som säger.

Criminal Bureau för kriminalpolisen intelligens, sade föraren Lenno Reimandi andra länder, har erfarenheten visat att Hells Angels och Bandidos är nära samband med sådan olaglig verksamhet.

Estland, bekräftar ordföranden för klubbens motto Aare Kouts att det finns en utbredd fördomar: "Jag tror dock att det inte fanns någon sådan fördomar börja fördjupa, säger Kouts.

Det finns för närvarande två klubbar, som i världen kurikuulsamate moto gäng har börjat: MC League, eller League of Vänskap är en relation Põrguinglitega scen och MC eller Mercenaries Mercenaries har uppnått status som officiellt kaasajõlkujate Bandidostega.

Om mottot för den rikedom av världens två mest kurikuulsamat 1990. Under andra halvåret utvidgas till Finland, började äga rum gängidevahelised arveteklaarimised, som kulminerade i bästa fall baarikaklustega, men de var inte ovanliga tillfällen då ett brott var absolut nödvändigt att ett lik enhet. "Vår ståndpunkt är klar är att när vi tittar på Finlands historia, och vår erfarenhet är 60-70 procent av de stora narkotikarelaterade brott mycket hårt gängen, säger Kalliokoski.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_112/soome-kriminaalpolitsei-hoiatab-eestit-motojoukude-eest.d?id=36688337

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar