lördag 18 december 2010

Bråkigt på mc-klubb - då kom polisen och hämtade killen

NORRKÖPING
En 23-åring ställde till bråk på en motorcykelklubb, där det var fest natten till lördagen. Än mer våldsam blev han, när polisen kom för att hämta honom.

23-åringen hörde överhuvud taget inte till festsällskapet, men var ändå där och bökade.

Sedan polisen larmats skickades ett par patruller till platsen. Det hade man skäl att tro behövdes, eftersom 23-åringen är en gammal bekant för polisen. Det var sannerligen inte första gången.

Det krävdes också bland annat pepparspray för att till slut få ner 23-åringen på golvet. Han togs om hand och fördes till polishuset, där han fick börja med att sova ruset av sig.

Förhör hölls sedan under lördagen, och efter dessa släpptes 23-åringen.
http://www.folkbladet.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5469212

23-åringen befann sig bakom en bardisk när polisen kom in i lokalen. Han uppträdde förvirrat och ville inte lämna lokalen trots polisens försök att avvisa honom. Han ska bland annat ha hotat poliserna med en flaska. De sprayade honom med pepparspray, men lyckades inte få mannen att lugna ned sig. I stället lämnade han bardisken och gjorde utfall mot poliserna. Först genom att kasta glasflaskan mot dem och sedan med ett glasföremål.
http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6516204

5 kommentarer:

  1. Varför blev polisen kontaktad? Klarade inte klubben av att ta hand om den unga gossen själva?

    Tina

    SvaraRadera
  2. Vilken klubb fick detta besök?

    SvaraRadera
  3. Det måste finnas nån som vet vilken klubb som detta gäller,eller?

    SvaraRadera
  4. Så går det när man knarkar!!

    SvaraRadera
  5. Klubben som hade en "objuden gäst" är GRAVROST MC på Stockholmsv 18 i Norrköping . 2 medlemar gick själva bort ca.200 meter till polishuset och bad om "Back-up" för att avlägsna den objudna gästen! Trodde att MC-klubbar levde under den oskrivna lagen "WE NEVER CALL THE COPS".

    SvaraRadera