fredag 22 oktober 2010

Propaganda, inte journalistik från Norrbottens-tidningarna gentemot mc-klubbarna!

Vad gäller tidningarnas journalistik kan man ju av publiceringssättet enkelt utskilja motivet. Tidningarna hävdar att det är av yttersta vikt att man skildrar och granskar den organiserade brottslighetens framväxt i länet. Jag säger bara en sak: Bullshit!

Hade syftet med artiklarna varit granskning hade tidningarna inte valt att publicera artiklarna i speciella e-bilagor som kostar pengar utan gjort artiklarna tillgängliga för så stor del av allmänheten som möjligt.

Artiklarna har haft som sedvanligt upphov att tjäna så mycket pengar som möjligt på ökad lösnummerförsäljning och på betalda e-postbilagor. Allt annat är kvalificerat skitsnack och ett rent hyckleri! Detta handlar inte om journalistik. Det handlar om ekonomi och mc-klubbar innebär pengar i kassan för pressen! Over and out!
http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/propaganda-inte-journalistik-fraan-norrbottens-tidningarna-gentemot-mc-klubbarna-497776

1 kommentar:

  1. "Vad avser Red & White Crew är de inte en mc-klubb varför inte heller eventuell brottslighet skall spilla över på biker-miljön."

    Man blir ju mörkrädd när man läser sådant som skrivs ovan. Vilket kvalificerat dravel.

    Är väl klasklart att denna HA-anknytna grupps kriminella aktiviteter spiller över på bikermiljön.

    Skall det föras debatt mot myndigheter och media så var konsekventa och så ärliga det går. Att hävda att RWC's brottslighet inte har med bikermiljön att göra är ju rena skämtet. Det kan ingen vettig människa göra annat än att skratta åt. Gör nytta i debatten eller strunta i att skriva!

    SvaraRadera