torsdag 7 oktober 2010

Hells Angels och Bandidos gäng har gått samman om ett hemligt möte i Neumünster. Ämne: Vem har makten i norr?

 Översättning via Goggle translate

De körde tunga motorcyklar och dyra bilar framför, bar tjocka skinnjackor. Cheferna för de "Hells Angels" och "Bandidos" från hela Tyskland kom till ett hemligt möte i Neumünster (Schleswig-Holstein) tillsammans. I ett klubbhus, träffade de bakom stängda dörrar, förhandlade makten i norr.

Men innan hårda män i klubbhuset att sympatisera med Hell Angels "Red Devils" träffas på Gutenberg vägen kunde de har kontrollerats av polisen. Så LKA talesman Stefan Jung (42) "Vi visste om mötet med tjänstemän på plats var."
Vid det hemliga mötet var framträdande av rockklubben: Även Frank Haney, Hannover-chef för "Hells Angels och Bandidos chef Peter Maczollek verkade påstås.
Vad var på mötet förblev hemlig. Men förmodligen för kraftdistribution av rocker i norr. Viktigt: Vem äger Neumünster? Staden är strategiskt viktigt för banden på riksväg 7, är utgångspunkten för anslutning till Skandinavien.
också antogs vara band förbud av "Hells Angels" i Flensburg och "Bandidos" talas i Neumünster. Sedan april är det. I maj gick med i klubben i Hannover fred. Och: "Bandidos" och "Hells Angels", även har en talan mot förbudet in.
Men hur mycket av fredsavtalet är verkligen värt det? "Vi kommer att ge freden rockers ingenting. Det är meningslöst för oss. De har bara kommit överens om att finns i deras områden. De har inte kommit överens om att i framtiden begå brottsliga gärningar, säger LCA talesman Stefan Jung (42).
Polisen fortsätter att tro att flytta grupper i område för kriminell verksamhet såsom prostitution och handel med vapen i rött ljus områden och fortsätta att begå brott. 

De LKA talesman: "Innan vi har frid rocker lugnar situationen genom gripandet av viktiga ledare. Sålunda har de grupper försvagats. Den särskilda kommissionen Rocker identifierade men ytterligare. "
Den "Hells Angel" grundades 1948 i Kalifornien, Bandidos 1966 i Texas. Sedan dess det kommer till striderna. I 90 år gängen i Skandinavien krigade med handgranater, kulsprutor och bärraketer granat. Det fanns döda och skadade. 

I Schleswig-Holstein, bandet levererade förrän ett par månader, blodiga sammandrabbningar. Det var om makt i det röda ljuset, dominans disco dörrar.
http://www.bild.de/BILD/regional/hamburg/aktuell/2010/10/06/geheimtreffen-hells-angels-bandidos/rocker-verhandeln-ueber-macht-im-norden.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar