lördag 10 juli 2010

Liberati bjuder in Sven-Otto Littorin att komma ut som kinkykille till nästa Prideparad!

Sådärja, då har Aftonbladet publicerat det som hela Almedalen och halva Sverige redan visste: Sven-Otto Littorin har av allt att döma köpt litet sex av en trevlig och modig tjej som Aftonbladet kallar Anna 2006. Big deal liksom (och vi älskar dig, Anna!). Så vad innebär detta?
1. Anna och Sveriges alla sexarbetare är förstås Liberatis hjältar. De är förföljda av myndigheterna genom en idiotisk morallag som kallas sexköpslagen som förstör deras verksamhet och liv.

Försäljning av sexuella tjänster har nämligen i sig inga offer och Anna vill faktiskt heller inte polisanmäla Sven-Otto Littorin men kan däremot tänka sig att delta i en utredning om vad som hänt just för att hon, precis som alla vi andra, är trött på politikernas hyckleri. För politikerna säger som bekant att sexköp ska vara kriminellt (vilket varken vi frihetsälskare eller sexarbetarna vill) och sedan köper de själva sex. Det är HYCKLERIET och självklart inte sexköpet som är så satans upprörande!!!

2. Beatrice Ask ska i konsekvensens namn OMGÅENDE skicka ett gredelint skamkuvert till bästisen Sven-Otto Littorin eftersom det är det Beatrice KRÄVDE att vi ska göra till MISSTÄNKTA sexköpare (inte dömda). Rimligtvis bör hon förstås avgå innan hon gör det. Hon företrädare ju ett parti som både förespråkar morallagar och frontas av hycklande politiker. Varken hon eller hycklaren Littorin har förstås i en regering med liberala medlemmar att göra!
http://www.liberati.se/2010/07/10/beatrice-ask-fram-med-det-gredelina-skamkuvertet-dags-att-skicka-det-till-din-egen-bastis/

1 kommentar:

  1. Om ni är mot sexköp, varför tar du emot pengar från din man? Sexköp är sexköp också i äktenskap. Ni vet det innerst inne.

    SvaraRadera