fredag 18 juni 2010

Politi om bilbombe: Det var drabsforsøg

Mængden af sprængstof, der var placeret under ex-rockers bil, var så voldsom, at politiet betragter bilbomben som drabsforsøg

Hvor meget sprængstof, der var placeret under ex-rocker Bo Steffensens - tidligere også kaldet Pølse-Bo - bil, holder politiet foreløbigt for sig selv. Men mængden er umiddelbart så voldsom, at politiet uden tvivl betragter bombeattentatet som drabsforsøg.

- Vi arbejder ud fra en vifte af muligheder, men det er ud fra en samlet vurdering af sagen, hans fortid og mængden af sprængstof som gør, at vi kan sige, at der helt klart er tale om drabsforsøg, lyder det fra polititinspektør Ole Madsen fra Østjyllands Politi til ekstrabladet.dk.

Slap ud af 'bad standing' i HA
Bo Steffensen var tidligere højtstående medlem af rockerklubben Hells Angels, men kom i 'bad standing' i 2005, da han hjalp politiet med en narkosag. Efterfølgende er Pølse-Bo, som han blev kaldt af brødrene, angiveligt dog sluppet af med 'BS'-titlen.

Han fik i 2004 en dom på 13 år og har blandt andet afsonet i Sdr. Omme Statsfængsel. Blot for nogle få måneder siden blev han overført til udsluning på Pension Skejby, hvor der er langt større friheder for de indsatte, og det er derfor nærliggende at tro, at de folk, der stræber ham på livet, har holdt godt øje med hans færden i det danske fængselsvæsen.
http://ekstrabladet.dk/112/article1364818.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar