söndag 23 maj 2010

Stop forherligelsen af rockerne!

Aviserne har længe været fulde af mere eller mindre kulørte artikler om HA-rockeren Brian Sandberg. Så mange at Brian Sandberg nu bare lyder det familiære Sandberg og i øvrigt ellers behandles som en kendis – hvor vi kan følge med på tæt hold i ”Kira og Sandberg tæt på at flytte sammen” eller ”Kærlighedsferie i Spanien.”

Forleden udkom så bogen om Brian Sandbergs liv og levned – ”Gangster.” Kanal 5 fulgte kort efter op med en udsendelse, der tog seerne med jet-set-rockeren i klubhuset, i hjemmet og i det mondæne Sydfrankrig, som det hed sig i programbeskrivelsen.

Med den næsten glamourøse fremstilling af Brian Sandberg kan man komme helt i tvivl om, hvorvidt det faktisk er den samme person, som er en af nøglepersonerne i Hells Angels, der jo – inklusive Brian Sandberg – er sat i forbindelse med grov kriminalitet.

Jeg kan godt forstå, det pirrer nysgerrigheden hos tv-seere og læsere at følge med i den lukkede verden, Hells Angels er. Men det piner mig, at mennesker som repræsenterer et kriminelt netværk, i den grad får presse – og ofte på en alt for ukritisk måde.
http://www.altinget.dk/rssitem.aspx?id=120940

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar