onsdag 19 maj 2010

«Hells Angels verver ikke høyreekstreme i Rogaland»

Ifølge lensmann i Klepp har ikke politiet observert at Hells Angels Stavanger verver medlemmer av høyre ekstreme grupper.

Politiet informerte tirsdag om sitt innsats mot et høyreekstremt miljø i Kristiansand, og den siste utviklingen med koblinger mellom dette miljøet og den kriminelle MC-banden.

Hells Angels Stavanger har sitt klubbhus på Braut i Klepp. Klepp-lensmann Hans Kyllingstad sier at opplysingene om at Hells Angels Stavanger har rekruttert høyreekstreme ungdommer i 20-årene i Kristiansand til MC-klubben er dårlig nyhet for regionen.

– Hells Angels er en kriminell gruppe som er innblandet i drap og narkotikasalg. Vi liker ikke at den går inn i det unge miljøet og prøver å rekruttere, sier Kyllingstad.

Han legger til at politiet ikke har lagt merke til at Hells Angels verver fra et høyreekstremt miljø i Stavanger.

– Vi har ikke sett samme rekrutteringstendens i Rogaland. Det kan skyldes at ungdommene i Kristiansand selv har tatt kontakt med MC-klubben, og at Rogaland ikke har hatt et sterkt høyreeksremt miljø på flere år.

Utover et generelt samarbeid med politiet i Kristiansand jobber Rogaland politi for tiden ikke med spesifikke saker mot Hells Angels.

– Men vi vil alltid ha et øye med hva som skjer i miljøet. Det er en del av vår arbeidsoppgave, sier Kyllingstad.

http://www.aftenbladet.no/lokalt/jaeren/1206959/laquoHells_Angels_verver_ikke_hoeyreekstreme_i_Rogalandraquo.html

3 kommentarer:

  1. Drammen, Hamar, Skien & Tromsö då? Är de nerlaggda? Har politiet ingen koll? Eller länkar Razzia till gammal skåpmat?

    SvaraRadera
  2. Hej. Du har så rätt så, MC Razzia länkar till både nya och äldre saker, om det som står i Media är till 100% rätt eller fel behöver vi ju inte diskutera då vi vet att media ofta skriver sina egna tankar. just detta är Publisert 19.05.2010 15:06 - Oppdatert 19.05.2010 15:06 i
    http://www.aftenbladet.no/lokalt/jaeren/1206959/laquoHells_Angels_verver_ikke_hoeyreekstreme_i_Rogalandraquo.html

    SvaraRadera
  3. Tänkte lite: Det är bra om du skriver när du ser felaktighter. MC Razzia är ju ingen myndighet utan mer ett "Hobby-projekt" som bygger på sökningar via google & tips på länkar till media som läsarna skickar in.

    Har du själv lust, intresset, viljan att lägga en timme eller två om dagen på att googla upp relevanta MC & Crime, humor nyheter får du gärna höra av Dig.

    Vi vill åka hoj & resa i sommar så kan du avlasta oss så bara att skriva ett mail ,med ditt telnummer.

    McRazzia666@gmail.com

    SvaraRadera