torsdag 21 januari 2010

Två män – 22 och 25 år – från Kristianstad kommer på torsdagen att begäras häktade misstänkta för att ha försökt pressa en Osbybo på pengar.

– Vad det är för vapen tänkte jag inte säga. Men ett vapen har påträffats i samban med husrannsakan säger Tommy Börjesson, spaningschef på polisen i Kristianstad.

På frågan om männen har kopplingar till den kriminella SL-organisationen (Syndicate Legion) som etablerat sig i nordöstra Skåne, svarar Tommy Börjesson att det tänker han inte kommentera.
http://www.kristianstadsbladet.se/article/20100121/HASSLEHOLM/701219765/1021/OSTRAGOINGE

3 kommentarer:

  1. Detta är ett av få gäng jag har respekt för. Fått höra att det krävs något utöver det vanliga för att få $.L in gaddat på halsen så man kan bara undra vad det kan vara.

    SvaraRadera
  2. Nu börjar man se 3 storväxta killar i SYNDICATE LEGION jackor i stockholms trakterna. Ser ut som om dem spritt sig hela vägen från skåne hit.

    SvaraRadera
  3. 2011/01/15 såg syndicate legion med logan S.L På halsen och runt huvet stockholm bli gripna dom vara cirka 30 till 40 personer i detta säkapet men dom fick gå vidare efter polisen sökt igenom bilar och kläder dom tog en delsaker i beslag knivar yxer m.m.m.m. dom värkar ha storaband här i stockholm har sätt dom vid ett anntal tillfällen här i stockholm..dom värkar vara många och växa fort i stockholm traken såg även ledaren fadi i stockholm nu i lördags

    SvaraRadera