fredag 25 mars 2011

Full honnør til Norway Rock

Kvinesdal kommune lover å stå på for Norway Rock.

Ordfører Odd Omland (Ap) sier at han skjønner at festivalen føler seg presset.

- Vi skjønner at det er vanskelig, men jeg håper dette kan snu seg til noe positivt. Og det er beklagelig at festivalen har blitt stemplet som sympatisører med Hells Angels. Det vet vi at de ikke er. Festivalen er en berikelse for kommunen, understreker Omland overfor Agder.

Han tror at rockefestivalens vedtak om å utestenge Hells Angels og andre lignende motorsykkelklubber fra årets festival kan ha en positiv effekt. 

- Jeg kan i alle fall love at vi fra kommunens side skal bidra med det vi kan for at festivalen ikke skal komme dårligere ut. Det står stor respekt av vedtaket, og sammen med politiet og andre samarbeidspartnere håper og tror jeg at vi sammen skal kunne bidra til en minst like flott festival i år som foregående år, sier Omland.

Politiet gikk i januar ut med informasjon om at Hells Angels skulle ha landstreff under årets festival i Kvinesdal. Det betyr at mellom 150 og 200 medlemmer fra den omstridte motorsykkelklubben var ventet til kommunen.

- Norway Rock har vært under et enormt press, og beskyldningene om at festivalen støtter Hells Angels og andre MC-klubber som forbindes med kriminell virksomhet, har nok blitt opplevd som tøff. Men jeg vil understreke at vi i kommunen aldri har ment at festivalledelsen har slike sympatier.

Snarere tvert imot. Nå er vedtaket gjort - og det står det stor respekt av. Norway Rock fortjener ros - og fortsatt god støtte og oppbakking, mener Kvinesdal-ordføreren.
http://avisenagder.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=11292

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar