onsdag 10 november 2010

Gängkriminella låg bakom stöld vid Hyltena

Fyra män med koppling till det kriminella gänget Black Cobra har åtalats för försök till stöld. Männen greps på bar gärning när de försökte stjäla tv-apparater till ett värde av minst 150 000 kronor vid Hyltenas rastplats.

Fyra män i åldern mellan 20 och 30 år har åtalats i Jönköpings tingsrätt misstänkta för att ha försökt stjäla tv-apparater från en lastbilstrailer vid Hyltenas rastplats. Männen, som är hemmahörandes i Helsingborg och som har kopplingar till det kriminella nätverket Black Cobra, greps på bar gärning av polisen, som tidigare spanat i området på grund av de tidigare kapellskärningarna från lastbilar.

Tv-apparaterna värda minst 150 000
Gripandet skedde den 14 oktober och männen har suttit häktade sedan dess i väntan på åtal. Enligt åtalet ska männen försökt fullborda en stöld av en större mängd tv-apparater som skulle levereras till El-Giganten. Det sammanlagda värdet på tv-apparaterna är minst 159 000 kronor. De inblandade personerna ska även ha varit delaktiga i en kakstöld i Helsingborg tidigare i år. Männen åtalas för försök till stöld.
http://www.jnytt.se/nyhet/36360/gangkriminella-lag-bakom-stold-vid-hyltena

1 kommentar:

  1. Hahaha! vilka loosers , så de trodde på allvar att de skulle kunna skära sig in , när ett flertal stölder har anmälts där? Precis som om snuten inte skulle göra något åt det! Jeeesus ,vilka snillen?
    MVH Kakmonstret

    SvaraRadera