måndag 14 juni 2010

Præsidenten for Bandidos, Jim Tinndahn, siger, at HA har brudt den historiske fredsaftale fra 1997 ved at fiske medlemmer fra rivalen Bandidos.

Bandidos river historisk fredsaftale itu. Hells Angels har i strid med aftalen »stjålet« Bandidosmedlemmer, fortæller Bandidos’ præsident i sjældent interview.

 Efter mere end 12 års fredelig sameksistens mellem rockerklubberne Bandidos og Hells Angels er den historiske fredsaftale nu revet i stykker af præsidenten for Bandidos, Jim Tinndahn.

Det er sket som en direkte følge af, at HA har hvervet seks medlemmer fra Bandidos; medlemmer, som var tilknyttet den ene af Bandidos’ to afdelinger i Aalborg. Og det anser Bandidos for et alvorligt brud på fredsaftalen. 

»Vi har nogle ganske enkle regler om, at vi ikke tager hinandens medlemmer, og vi synes, det er et brud på det regelsæt, vi lavede for 12 år siden«, siger Jim Tinndahn, der er præsident for Bandidos i Danmark, Europa og Asien, i et interview med politiken.dk. 

»Det gør mig faktisk vred. Det gør hele Bandidos vred, at de kan finde på at sætte det hele over styr«, siger Jim Tinndahn. Alligevel afviser han, at Danmark er på randen af en ny og blodig rockerkrig.

»Selv om aftalen er revet itu, håber jeg stadig på, at folk følger reglerne lidt. Indtil vi får styr på de ting her«, siger han.
 

http://politiken.dk/indland/article994204.ece 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar