måndag 14 juni 2010

En av dom första klubb bilderna på ADAS Bilden är tagen 1981

Klubben startades av 4 fjuniga tonårsstinna målbrottskacklande grabbar, med ett starkt brinnande intresse av att allt som kommer färdigt ifrån fabriken är fel och måste skruvas sönder för att det ska funka.

Ur detta kaos av sönder skruvade moppar, kläcktes ide´n att det måste finnas fler lyckliga människor med denna perversa böjelse och att dessa måste lockas fram alltså startar vi en mc-klubb, då har man ju större motorer att skruva sönder och kostnaden blir mycket högre, jättebra ropade alla i falsett och kastade sig på de knappt körbara mopparna för att köra runt i de närmasta byarna och kolla in läget.


Vart än som färden gick sågs det sönder skruvade moppar och när färden tog slut så hade 4 blivit 8 och klubben hade tagit sitt första kliv året var 1979. Moppe blev lättviktare och klubben kunde kalla sig mc-klubb, att det skulle göras riktigt ifrån början var alla överens om därför valdes det president kassör och någon som kunde skriva.

Namnen på klubben var många, de flesta dåliga eller ändå sämre till slut så var det någon som såg nummerplåten på den gamla amazonen som användes att frakta hem sönder skruvade hojar efter vägarna och namnet var givet Adas Gullungar mc, året var 1980

http://www.adas-mc.com/print.php?news.12

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar