söndag 27 juni 2010

Bandekrigen styres fra Sydspanien ???

Bandekrigen herhjemme finansieres af danske narkobaroner i Sydspanien, hvorfra de i visse tilfælde direkte styrer begivenhederne i København.

Det skriver Berlingske Tidende i dag på baggrund af en øjenvidneberetning fra Kasper Vetter - engang højrehånd for en Hells Angels-kasserer, nu under PET's vidnebeskyttelsesprogram. Kasper Vetter blev en af de større spillere på hashmarkedet, før han i august 2009 meldte sig selv til politiet og modtog en dom for hashsmugling. I dag er han kronvidne for politiet i en hel stribe af straffesager.

I den sydspanske by Malaga deltog Kasper Vetter i marts 2009 i en række møder mellem et medlem af Hells Angells (HA) og to af de største rivaliserende hashbagmænd. De er begge danskere, men bor i Spanien, hvorfra den ene forsyner fortrinsvis indvandrermiljøet, mens den anden forsyner Hells Angels-miljøet.

HA-leverandøren følte sig presset af, at konkurrenten solgte så billigt, at priserne på hash faldt på gaden i København, og Hells Angels mistede markedsandele.
HA-leverandøren gav over for Kasper Vetter udtryk for, at han medvirkede til at finansiere Hells Angels' støttegruppe AK81 med værdier svarende til cirka ti procent af den hash, han leverede.

Der skete for lidt i gaderne

I et tilfælde hørte Kasper Vetter HA-leverandøren give et HA-medlem besked om, at der skete for lidt i Københavns gader, hvor bandekrigen på det tidspunkt lå stille. Få uger senere gennemførtes en række skudattentater på Nørrebro.

Lederen af Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC), Kim Kliver, vil ikke kommentere den konkrete sag, men siger til Berlingske Søndag:

"Kasper Vetters billede af den organiserede kriminalitet i Sydspanien passer fantastisk fint med, hvad vi ser: Bandekonflikten handler grundlæggende om narkotikamarkedet og markedsandele, hvad enten vi taler hash, kokain eller amfetamin. Vi ser danske bagmænd bosat i udlandet spille skak med menneskeliv med en skræmmende kynisme."

Hells Angels ønsker ikke at kommentere Kasper Vetters oplysninger.
http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article/31686686/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar