tisdag 11 maj 2010

Verbot der Hells Angels gefordert

Magdeburg - Kan det ökända rockers snart inte längre på gatorna i Tyskland? Sachsen-Anhalt har förbundit sig att ett landsomfattande förbud mot Hells Angels gänget rocker.

Inrikesdepartementet bekräftade på tisdagen en rapport från den centrala tyska tidningen att landet skulle göra på en federal stat-möte i Hamburg för detta brott Rocker stark.

Inredning sekreterare sade Rüdiger Erben, inrikesministeriet hade ett landsomfattande förbud mot Hells Angels undersökas.

Tyske inrikesministern Thomas de Maizière sade förra veckan om möjligt förbud: "Vi kommer att tala om inrikesministern konferensen. Om det nu handlas, men inte meddelas i förväg. " I Schleswig-Holstein lokala utlöpare av Hells Angels och Bandidos förbjöds i slutet av april.

I Tyskland finns, säger polisen om 300 så kallade kapitel, lokala kapitel i mc-klubbar, med ca 3.000 medlemmar.

Även känd av panelen (GMC) och Outlaws Motorcycle Club (OMC) i Sachsen-Anhalt enligt officiella siffror finns inga kapitel, är Hells Angels som företräds i Red Devils supportrar klubb MC i södra och norra delen av provinsen.

En befintlig rockers sedan 2006 i Zeitz, därför stödjer Hells Angels i Berlin, hade en sista sommar i Salzwedel, grundat kapitel starka referenser till Niedersachsen.

I delstatens huvudstad Magdeburg finns också en lokal avdelning i Bandidos (BMC).

Anhängare av BMC finns också i tre distrikt städer i Sachsen-Anhalt.

I skick som det var tidigare ännu inte kommit till fientliga konfrontationer kassettband, men det kan ändras när som helst i landets inrikesministerium sagt.

Hells Angels och Bandidos är förknippade med verksamheten i den röda lampan och narkotikarelaterade miljö.

Under flera år finns en fejd mellan dem, och experter talar om en verklig gäng krigföring i vissa regioner som Ruhrområdet eller Berlin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar