tisdag 6 april 2010

MC-klubben Red Devils lokal i Östra Deje totalförstördes vid en anlagd brand sent på Påskdagens kväll.

Det var ett par minuter över elva på Påskdagens kväll som räddningstjänst och polis larmades till Red Devils lokal, den nedlagda lanthandeln i Rudstop, Östra Deje.

Räddningstjänsten ryckte ut med styrkorna från både Deje och Forshaga. När man kom fram slog det dock redan ut öppna lågor från taket och man fick inrikta sig på att se till att elden inte spred sig till närliggande hus. Specialfordon från Karlstad och Skoghall kallades också till platsen.

Enligt räddningstjänstens uppfattning är branden anlagd. Den har börjat utomhus i anslutning till en av husets te entréer.

Räddningstjänsten skulle under Annandag påsk göra ett antal besök för att se att branden inte tog sig in. Men för övrigt är det nu polisens ansvar att utreda branden. En teknisk undersökning skulle påbörjas under tisdagen.

Det kan tilläggas att Red Devils hus för några veckor sedan utsattes för skadegörelse. Någon kastade in ett tungt föremål som slog sönder en fönsterruta ut mot vägen.

http://nwt.se/forshaga/article686192.ece



MC-klubben Red Devils klubblokal i Östra Deje totalförstördes sent på påskdagens kväll i en brand som misstänks vara anlagd. Elden började på utsidan av huset, vid en veranda, och det finns enligt räddningstjänsten ingen naturlig förklaring till branden.

Larmet kom strax efter klockan 23. Då hade flera grannar känt brandlukt och sedan upptäckt att det brann i huset.
När räddningstjänsten kom till platsen var den gamla nedlagda Ica-butiken som en gång hette Olssons diverseaffär, redan övertänd.
http://www.vf.se/Nyheter/Varmland/Brand-i-obebodd-villa-misstanks-vara-anlagd-100405.aspx

1 kommentar:

  1. Jaaaaadå!! Jag vill inte vara i gärningsmannens kläder, när de hittar honom inom en snar framtid!! Mohaha

    SvaraRadera