tisdag 23 mars 2010

Mannen blev nedslagen och sparkad sedan han "pillat" på ett par mc-klubbmedlemmars västar

En 23-åring har nu åtalats för misshandeln, som betecknas som grov.

Den åtalade händelsen utspelade sig på krogen Hugos den 21 mars förra året. Offret, en 28-åring, beskriver sig själv som "ganska berusad" vid tillfället. 28-åringen uppger att han blev nedslagen när han sade till en man som försökte tränga sig före i toalettkön.

Liggande på golvet ska han därefter blivit slagen i ansiktet och fått flera sparkar i huvudet och på kroppen. Ett vittne uppger att 28-åringen blev sparkad och stampad i huvudet flera gånger. Misshandeln resulterade i blodvite, svullnader och en näsfraktur.

Den 23-årige gärningsmannen greps i anslutning till misshandeln av vakter. Han uppges vara "hangaround" till klubben No Name MC i Strängnäs. Flera medlemmar från klubben iklädda mc-västar befann sig på Hugos den aktuella kvällen.

En medlem säger att upprinnelsen till misshandeln var att 28-åringen börjat pilla med märkena på hans klubbväst. Trots flera tillsägelser slutade han inte. När 23-åringen anlände ska mannen intrsserat sig också för dennes väst. 23-åringen uppger att han "blev då förbannad" och gav 28-åringen ett slag i ansiktet. 23-åringen medger att han också sparkat mannen två gånger på överkroppen när denne låg på golvet.
http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5912517

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar