onsdag 3 mars 2010

KLUBBLOKALE: De tre medlemmene av MC-klubben Shaman, som politiet mener er i ferd med å bli medlemmer av Bandidos, holder til i denne garasjen som de leier av de delvis kommunal eide eiendomsfirmaet Reimsgate 10. Vegg i vegg har MC-klubben Savage sitt klubblokale.

Et av de tre medlemmene i MC-klubben Shaman, som politiet frykter er i ferd med å bli et lokallag av Bandidos, benekter dette på det sterkeste.

- Vi er ikke offisielle Bandidos-supportere, sier han til TA.

Porsgrunnsmannen som er i 40-årene, sier at det trolig er fordi de har mange venner og bekjente i Bandidos, at politiet tror de skal bli medlemmer av MC-klubben.

- Det hele begynte da vi ble stoppa av politiet på et julebord hos Bandidos i Drammen, sier han, og legger til at han tror at politiet tolker dette som at Bandidos nå er på vei inn til Grenland.

- HÅN MOT BANDIDOS

- Vi er tre gutter i en 70 kvadratmeter stor garasje som liker å mekke sykkel, det er et hån mot både Hells Angels og Bandidos å sammenlikne oss med dem, mener porsgrunnsmannen.

Ifølge ham lever alle de tre medlemmene rolige familieliv med faste jobber.

- Hadde jeg hatt et ønske om å bli medlem i Bandidos hadde jeg flytta til Drammen, ikke tulla rundt her nede i Grenland, sier han.
http://www.ta.no/nyheter/article5002218.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar