måndag 22 mars 2010

Bandekrigen fortsætter i fængslet

Linjerne er trukket hårdt op i Vestre Fængsel, hvor både medlemmer af indvandrerbander og AK81'ere sidder fængslet.TV 2 programmet Station 2 Special har fået adgang til en ellers lukket verden - de har fået lov til at komme ind bag murerne på et af Danmarks ældste og mest specielle fængsler - Vestre Fængsel i København. I aften sætter programmet blandt andet fokus på, hvordan en speciel gruppe indsatte nærmest har indtaget fængslet.

Siden bandekrigens start, er en del fra Hells Angles støttegruppe, AK81, nemlig blevet fængslet.

De sidder i Vestre Fængsel og venter på deres dom. De fleste af dem sidder varetægtsfængslet for drab og drabsforsøg i forbindelse med bandekrigen. I sydfløjen sidder AK81'erne, mens medlemmer af indvandrerbanderne sidder i øst- eller nordfløjen.

Fængselsbetjent fortæller om, hvad de bliver nødt til at gøre for at bandekrigen ikke fortsætter i fængslet, og der ikke bliver slåskampe og ballade på gårdturene
.

Her fortæller en mistænkt gerningsmand til et drab i bandekrigen, at han er uskyldig, og det er frustrerende at sidde i fængsel:
Hvis AK81'erne ikke opfører sig ordentligt, kontakter fængselsbetjentene et fuldgyldigt medlem af Hells Angels, som AK81'erne adlyder:

Se meget mere fra Vestre Fængsel i aften klokken 20.50 i programmet Station 2 Special
http://www.lorry.dk/moduler/tv2nyheder/default.asp?id=29401317&

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar