torsdag 14 januari 2010

Polisen hittade vapen hos Topdogz

Polisen i Skåne har gjort flera tillslag mot det kriminella gänget Topdogz medlemmar. Vid tillslagen har man hittat vapen och sprängämnen.
Det var i tisdags som polisen stoppade en bil i närheten av Höör. Där färdades tre medlemmar i det kriminella gänget Topdogz. I bilen fanns både vapen och sprängmedel.
Männen greps och anhölls. I samband med gripandet framkom det att en av gängmedlemmarna hör hemma i nordöstra Skåne. Polisen beslutade att göra ett hembesök hos mannen.
Där hittade man ännu en bil med tre gängmedlemmar och även den bilen innehöll vapen och sprängmedel. Alla tre som färdades i bilen greps.
Det var polisens speciella insatsgrupp mot organiserad brottslighet, Bravo, som gjorde de olika tillslagen.
Enligt Ingvar Widell vid polisen i Kristianstad är det oklart om de tänker gripa fler personer i gänget.
http://www.sr.se/cgi-bin/kristianstad/nyheter/artikel.asp?artikel=3371377

1 kommentar:

  1. snakars så mycket om gäng hitt o dit men varför näms inte Snapphane Klanen Mc det e ju ett kriminellt gäng som bildades på 50 talet, o lever än i dag. dess ledare som blev in vald i sina yngre år har härjar bland de som i dag finns o känner folket på båda sider,, och har både rån o människorov på sig, e inte det oxå något som borde skrivas om. Alla vet ju vem han e o var i skåne han befiner sej för han försöker vara ordentlig men såna killar har alltid något i backtanke om allt.

    SvaraRadera