onsdag 20 januari 2010

En man gripen för helgens skottlossning i Norrköping



Polisen har nu gripit den 30-årige man som bland annat varit efterlyst misstänkt för skottlossning i Norrköping i helgen.
- Det blev en stor polisinsats i Storebro, vi tog dit egen personal, vi kallade även på personal från angränsande distrikt och nationella insatstyrkan, säger Ulf Karlsson vid Kalmarpolisen.
Det var i söndags som en 26-årig man sökte upp akuten i Norrköping efter att ha skottskadats i benet. 26-åringen är hemmahörande i Fagersta och har kopplingar till kriminella MC-gäng. Men mannen vägrade att berätta vad som hade inträffat.
Polisen har ändå lyckats identifiera en trolig gärningsman, en man i 30 års åldern, misstänkt för skottlossningen. Efter ett tips fick polisen veta att 30-åringen befann sig i Storebro, söder om Vimmerby. Där slog polisen till under eftermiddagen.

http://www.sr.se/cgi-bin/ostergotland/nyheter/artikel.asp?artikel=3385644

En 30-årig Norrköpingsbo har under dagen gripits i trakten kring Storebro i Kalmar län. Mannen är misstänkt för att ha skjutit en man i benet i söndags i Norrköping.

Vid lunchtid på onsdagen sågs den 30-åriga mannen i Storebro i Vimmerby kommun. Eftersom han var efterlyst, misstänkt för grov misshandel efter att ha skjutit en annan man i benet, blev det storlarm och ett ordentligt pådrag. Länets samtliga tillgängliga patruller skickades till den lilla orten Storebro samt patruller från närliggande distrikt.
http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5749515

En man greps under onsdagen av polis i Småland misstänkt för att i helgen ha skottskadat en 26-årig man i Norrköping med kopplingar till Hells Angels.
http://svt.se/2.33686/1.1855183/en_gripen_for_helgens_skottlossning?lid=senasteNytt_1765014&lpos=rubrik_1855183 

När polisen slog i sina register visade det sig att 26-åringen, som inte är från Norrköping, har ett kriminellt förflutet med anknytning till mc-gäng. Någon koppling till mc-gäng i Norrköping är dock inte känd.
http://www.folkbladet.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5088611

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar