tisdag 12 januari 2010

BIKERPARTIET har bytt namn till Frihetspartiet

Frihetspartiet för dig som vill ha mer ”Moral och Sunt förnuft”, ”Frihet, mångfald, tolerans och ansvar” samt ”Minskad byråkrati, Minskad kontroll och Minskad övervakning

Frihetspartiets arbeta kommer i allt att styras av våra övergripande motton:
”Moral och Sunt förnuft”, ”Frihet, mångfald, tolerans och ansvar” samt ”Minskad byråkrati, Minskad kontroll och Minskad övervakning.
Frihetspartiet vänder sig till alla de överkörda, kränkta, felbehandlade, vilsegångna, illusionslösa och illa förtrampade människorna i kungariket Sverige.

Kastrering av pedofiler och våldtäktsmän - Banta antalet polisanställda till 14 000 poliser - Införa en ny extern myndighet för polisens internutredningsfall - Den som avtjänat sitt straff skall också anses ha sonat sitt brott -Tillåta användande och innehav av elpistoler för kvinnor i försvarssyfte vid sexuella övergrepp - Lagliggöra fildelning - Införa ett fribelopp på 15 000 kronor i månaden för ägare av enskild firma - Avskaffa straff för eget bruk av narkotika

Partiets styrelse, partiprogram och en allmän programförklaring på Newsdesk. Bikerpartiet har även bytt namn till Frihetspartiet för att vi fann att många människor delade partiets ståndpunkter men ansåg det vore bättre om partiet hade ett mer allmänt namn. Namnbytet blev då en nödvändighet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar