tisdag 3 november 2009

Upp till bevis, ha ett barhäng i klubbkåken nu


Veterans kör öppna fester, många klubbar var bjudna till Eskilstuna i helgen. Har Outlaws tänkt komma fram i år eller är det bara MC_RaZZia som bryr sig?

Betänk att vi startade bloggen efter att BLF Loyalty glodde på oss när vi köpte potatis på Konsum i Sjöbo. Det var så det kärleksfulla intresset för bikermiljö och klubbstruktur startade på alvar.

Jag har festat med friåkare, som hastigast träffat Evil Crew, sovit hos klubbar i halva landet, skojat med Bandidos, druckit med HA.

Men Outlaws har jag bara läst om.

Bjud över några klubbar så kan MC Razzia se med egna ögon att ni finns, vi vill skriva om det mötet i vår blivande papperstidning.

MC RAZZIA - ALLA PÅ REDAKTIONEN - FOTOGRAFERNA

8 kommentarer:

  1. Det är bara du som bryr dig

    KF

    SvaraRadera
  2. bar-heng this friday at 21.00 Outlawsmc jessheim

    SvaraRadera
  3. Är det en inbjudan till alla som vill komma eller var det bara en hint att vi ska våga oss över :=

    SvaraRadera
  4. tolk det slik du vil ..

    SvaraRadera
  5. 15:50 | fredag 6 november 2009
    Stort polispådrag efter hotbild mot
    MC-klubb som möts i Östersund

    Motorcykelklubben Outlaws MC planerar en träff i Östersunds-området under helgen. Det finns en stark hotbild mot klubben och polisen har under fredagen gjort flera pådrag mot Hells Angels.

    Motorcykelklubben Outlaws MC planerar en träff i Östersundsområdet i helgen, dit ett fyrtiotal deltagare väntas komma. Enligt polisen försöker Outlaws att bygga upp en bas i Östersund.

    På grund av hotbilden mot klubben har Polismyndigheten i Jämtlands län och Åklagarkammaren i Östersund beslutat att bland annat genomföra husrannsakan i Örebro-trakten samt i Hells Angels lokaler utanför Karlstad under fredagseftermiddagen. En person har också hämtats till förhör.

    Det här gillar inte den konkurrerande Hells Angels som tänkt störa mötet i Östersund.

    Nu sätter polisen stopp för det.


    Fick Razzia någon inbjudan till Östersund?

    SvaraRadera