lördag 21 november 2009

Det nyetablerade mc-gänget Outlaws saknar ledare och har både Bandidos och Hells Angels emot sig enligt media



 Den 37-årige man som polisen hävdar är gängets Skåneledare hämtades in bara några dagar efter gängets lansering för två veckor sedan och placerades i fängelse i norra Sverige. Mannen har en kortare dom för ekobrott att avtjäna.

Enligt Sydsvenskans uppgifter planerade kriminalvården och polisen hämtningen noga att sammanfalla med Outlawsmötet i Östersund för två veckor sedan, där Skåneavdelningen öppnades. Den typen av koordinerade insatser mellan myndigheter kommer att bli vanligare vartefter myndighetssamverkan ökar under ledning av polisens operativa råd.
Sydsvenskan talade med 37-åringen dagen innan han åkte in och då för­nekade han att han har med Outlaws att göra. Men han har sitt förflutna emot sig, eftersom han byggde upp Bandidos avdelning i Ystad.
– Är det något gäng i Skåne som kommer att få problem, så är det Outlaws, ­säger Sydsvenskans underrättelsekälla vid polisen.
http://sydsvenskan.se/sverige/article568821/Utpekad-ledare-for-Outlaws-i-fangelse.html 


Och så här lät det 2 oktober 2007
Mc-gänget Bandidos har flyttat till Ystad. Lokalavdelningen ska bestå av ett 50-tal medlemmar från de tidigare konkurrenterna Outlaws och Loyalty BFL.
http://www.ystadsallehanda.se/article/20071002/YSTAD/710020121/1365  


1 kommentar:

  1. HAHA ja det beror väl på om Outlövs har gjort upp me Hattarna , det gjorde de ju inte sist å se som det gick.
    detta enligt en intervju i Helsingborgs Dagblad förra året med Clark .Pres i HBG.

    SvaraRadera