måndag 3 augusti 2009

Skönt att det varit så lite skriverier om klubbar och trassel och Razzia i sommar


Många bra fester på senaste, Wheel legs, Hissing Island, Peking, Hydet och många flera. Det är skönt att få rå sig själv och vara med trevligt folk. Trist och jobbigt med fester där man måste tömma fickan och visa guldet för fogdar och andra myndighetspersoner. Nedan lite bilder från förr innan hjälmlag och 0.2 promille!

http://members.tripod.com/hydet_mc/gamlatider1.htm

Jag deltar inte i mångas hjärtefråga // Fan att ölen kostar 25:- och inte 20, för mig är det stor lyx att det fortfarande görs fester där likasinnade kan känna sig fria och slå sig lösa. Klart man svär över tältpinnar och när en full jäven snubblar och ligger som en elefant över tältet men det funkar det med.

Då jag inte känner så många i svängen brukar jag haka på dom långväga gästerna från tex Italien, Holland, Tyskland, får man bra kontakt kan man ta hojen över sundet och hälsa på deras klubbar, sånt e kul. Det är även lättare att slå sig i slang med gubbar som varit med länge för dom korslagda armarna förstår i alla fall inte vad jag säger och känns en smula nervösa.

Fick även se en livs levande Bandidos med tillhörande propp modell färgad kille och en yngling med skottsäker väst i fredags, den utlovade invasionen från Västeråsavdelningen på hoj uteblev dock på lördagen.

Respekt till klubbar som hållt ihop sina pinaler i både 30-35 och 40 bast.

keep up the good work - tack för att ni finns och kämpar på

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar