fredag 28 augusti 2015

Putins nyttiga idioter

Med låtar om historiska krig och slag rullar de ut pompösa ljudmattor var än de drar fram. I Sevastopol på den annekterade Krimhalvön, till exempel.

Det svenska Falubandet var i torsdags en av huvudattraktionerna på ett jätteevenemang som uppmärksammade att det är sjuttio år sedan andra världskriget slutade. Arrangörerna var den ökända ryska mc-klubben Nattvargarna. Dess karismatiske ledare Alexander ”Kirurgen” Zaldostanov tyckte att Sabaton var det bästa utländska bandet med tanke på dess stil, uttryck och ämnesval.

Inför arrangemanget sade ”Kirurgen” att syftet var att ge en bild av segern genom ryska ögon och göra en fortsättning på sommarens kontroversiella mc-turné i spåren av Röda armén till Berlin. ”Vi gör det för Sevastopol, för hela Ryssland och vi vill skicka en signal över gränsen och över havet”, sade han.

”Kirurgen” är inget vidare på att dissekera sitt eget lands historia. Han är djupt troende men hyllar kommunisten Josef Stalin och menar att alla som hävdar att diktatorn har miljontals liv på sitt samvete ljuger.

Nattvargarna bildades under 1980-talet som en motkultur i Sovjetryssland. I dag är de militant nationalistiska, obrottsligt lojala med presidenten och devota ortodoxa kristna. Ledaren kallar klubben för Putins järnkavalleri. Med jämna mellanrum ordnar de jippon för barn som handlar om att sprida hat mot väst. När flera av mc-medlemmarna fick avbryta resan till Berlin i somras eftersom de nekades inresa i Polen och Litauen menade ”Kirurgen” att det visar att det inte finns demokrati i det satanistiska Europa.

Kombinationen av mc-gängattribut och trohet mot Putin har lönat sig. ”Kirurgen” har fått medalj av Putin och antikorruptionsbloggaren och oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj har uppskattat att klubben har fått 56 miljoner rubel sedan 2013 av staten. Dessutom har de blivit lovade att få disponera 267 hektar mark på Krim till rabatterad hyra (99,9 procent i avdrag) för att upprätta ett ”patriotiskt centrum”.

Kreml använder Nattvargarna dels för att tränga ut vanliga kriminella mc-gäng som inte går i statens ledband, dels som en tillgång för speciella ändamål. ”Kirurgen” och andra beväpnade nattvargar fanns på Krim när Ryssland tog över kontrollen och har stött separatisterna i Östra Ukraina. De ingår också i den halvofficiella anti-Majdanrörelsen som lovar att ställa till problem för alla som demonstrerar mot det rådande samhällsklimatet i Ryssland.

Sabaton försvarar sig med att de bara spelar för fans, var de än finns. Det klingar lika klent som en ukulele i sammanhanget. Spelar man i Sevastopol, som Ryssland har annekterat, blir man en del av Putins propaganda och lögner om att Krim rätteligen tillhör Ryssland.
http://unt.se/asikt/ledare/putins-nyttiga-idioter-3855252.aspx

Friad från skott mot Bandidos – får 275 000

En 23-årig man från Landskrona som friats från anklagelserna om att ha deltagit i en skottlossning mot Bandidos lokal i Helsingborg sommaren 2011 får 275 000 kronor i skadestånd. Det beslutar justitiekanslern, skriver nyhetsbyrån Siren.
– Vi är i huvudsak nöjda, säger mannens advokat Mikael Nilsson.
Åklagaren i målet ville helt neka ersättning med motiveringen att mannen själv bidragit till att bli misstänkt för brottet.

Två män på en motorcykel öppnade eld mot mc-klubben Bandidos lokal på Planteringsvägen i Helsingborg natten till den siste juni 2011. Sammanlagt 15 skott avlossades med en Berettapistol mot lokalen innan motorcykeln drog i väg i hög fart.
Kulorna träffade fastigheten och parkerade bilar men ingen människa skadades. Händelsen rubricerades som mordförsök. Två kulor gick rakt genom skyltfönstret till en intilliggande butik.

Greps svårt skadad

Kort efter skottlossningen greps den då 19-­årige mannen av polisen. Han var ganska svårt skadad – skrapskador på ena sidan av kroppen som åklagaren senare hävdade att han hade fått vid en olycka med motorcykeln som hade använts vid attentatet.
Mannen häktades som misstänkt för mordförsök och grovt vapenbrott. Efter en och en halv månad i häkte släpptes han igen av åklagaren men anhölls på nytt i sin frånvaro i augusti samma år.
Mannen var internationellt efterlyst när han i november 2011 frihetsberövades i Kosovo. Han släpptes dock igen och lyckades hålla sig undan rättvisan fram till januari 2013 när han kom tillbaka till Sverige, greps och hölls häktad fram till i början av maj.

Reseförbud över ett år

När han på nytt försattes på fri fot fick han reseförbud och tilläts inte resa fritt igen förrän i juni 2014 – efter rättegången i Helsingborgs tingsrätt där han hade frikänts från anklagelserna.
Mannen som vid det här laget har hunnit bli 23 år gammal begärde 300 000 kronor i ersättning för att han varit frihetsberövad. Den höga summan motiverades bland annat av han låga ålder och av att han hade varit illa skadad när han först greps.
Åklagarmyndigheten tyckte inte att mannen skulle få några pengar överhuvudtaget. "Genom att tiga och inte lämna någon förklaring till de skador han haft" försatte han sig själv i situationen att bli frihetsberövad.

"Häktar alltför lätt"

Men det argumentet köper inte justitiekanslern. Tvärtom ska mannen ha extra hög ersättning för att brottsmisstankarna var så allvarliga – och för att han även haft reseförbud under lång tid. Beloppet landar till slut på 275 000 kronor.
– Jag har inte hunnit prata med min klient men tror nog att han är nöjd, säger 23-åringens advokat Mikael Nilsson.
– Staten och åklagarna får betala för att de gör fel. Jag anser att domstolarna har en tendens att häkta alltför lätt. Och det visas också av att beloppen som betalas ut i sådana här ersättningar ökar.
http://www.expressen.se/kvallsposten/friad-fran-skott-mot-bandidos--far-275-000/

Mc-gängen fortsätter att expandera över hela Europa. Störst är Hells Angels som nu finns i 27 europeiska länder


Störst är Hells Angels som nu finns i 27 europeiska länder, enligt en kartläggning som danska Ekstrabladet gjort. Därefter kommer Outlaws och Bandidos och andra gäng som Satudarah och Gremium. Alla vill de ha sin del av kakan.
På Europol, Europeiska polisbyrån, är man bekymrad över gängens tillväxt.
- Vi ser en massa nya chapters skjuta upp runtom i Europa, säger Søren Pedersen vid Europol till Ekstrabladet.

Hells Angels dominerar bland mc-gängen i Europa. I Sverige finns enligt klubbens officiella hemsida i dag 14 HA-avdelningar, eller chapters som man kallar dem.
Bandidos har åtta stycken. Men i Danmark är Bandidos större med 13 avdelningar mot Hells Angels tio.
Europol, det europeiska polissamarbetet med säte i holländska Haag, befarar att fler mc-klubbar med kopplingar till kriminell verksamhet ökar risken för våldsamma konflikter.
- I slutet av 2012 varnade vi för utvecklingen, då vi upplevde en kraftig tillväxt av nya chapters. Två år senare är situationen mer eller mindre densamma. Vi ser en massa nya chapters skjuta upp runtom i Europa, säger Europols presstalesman Søren Pedersen till Ekstrabladet.

Har ökat i antal

På nio år har antalet avdelningar inom Hells Angeles, Bandidos och Outlaws i Europa ökat från 299 till 561. Verksamheten har på flera håll kunnat kopplas till olika former av kriminalitet.
I Danmark härskade Hells Angels ensamma bland gängen på 1980-talet efter blodiga uppgörelser med gruppen Bullshit. Bland annat då den senare gruppens president Henning Norbert "Makrellen" Knudsen mördades på öppen gata av HA-torpeden Jønke Nielsen. Ett brott han senare dömdes till tolv års fängelse för.
Senare etablerade sig Bandidos i Danmark vilket ledde till hårda strider med Hells Angels - det som beskrevs som det stora nordiska gängkriget.
Men 1997 slöt klubbarna fred och sedan var de i princip ensamma herrar på täppan. Fram till 2013 var det bara HA och Bandidos som opererade i Danmark, men sedan dess har flera nya grupper slagit sig in.
I slutet av 2014 öppnade det holländska gänget Satudarah ett klubbhus och startade en avdelning i Köpenhamn. I dag har man två danska chapters, och ett i Sverige.

United Tribuns - nytt tillskott

Tyska Gremium Mc öppnade en avdelning i danska Haslev för ett par månader sedan. Och det senaste tillskottet bland mc-klubbarna i Danmark är United Tribuns, ett annat tyskt gäng som öppnat en avdelning på södra Jylland. Rekryteringen av nya medlemmar pågår och så här skriver klubben på sin danska Facebooksida:

"Är du trött på att stå ensam? Är du en riktig man som står för vem du är? Kontakta United Tribuns Danmark. Vi är framtiden".

Klubben förnekar att man är en kriminell gruppering utan beskriver sig som ett brödraskap med fokus på kampsport och bodybuilding. Strukturerna i United Tribun känns igen från andra gäng med en president och en så kallad "sergeant at arms" i ledningen.
- United Tribuns är en förhållandevis ny gruppering som påminner om Satudarah och Gremium. De är förankrade på södra Jylland och man får förmoda att det i första hand är där man vill etablera sig, uppger Michael Ask, tidigare chef för rikspolisens underrättelsetjänst i Danmark för Ekstrabladet.
Tillströmningen av nya gäng skulle kunna uppfattas som ett brott mot det gamla fredsavtalet mellan Hells Angels och Bandidos, som ju gick ut på att inga andra grupperingar fick förekomma.

Våldsamma bråk kan uppstå

Enligt Michael Ask tycks de etablerade gängen motvilligt ha accepterat att nya sticker upp.
- Alternativet är en stor konflikt, och de vet att detta bara skulle skada dem själva.
Likväl blev det våldsamma bråk när Satudarah slog sig in i Danmark och Sverige. I februari förra året drabbade medlemmar från Satudarah och Hells Angels under flera dagar samman i regelrätta gatuslagsmål i Köpenhamn. Totalt greps 28 personer i samband med bråket.
Christian Klemert, som forskar om gängkriminalitet vid universitetet i Köpenhamn, menar att de nya grupperna kan trigga de etablerade gängen i Skandinavien till nya blodiga uppgörelser.
- När det kommer nya grupper blir de utmanade, självfallet. Just nu ser det inte ut som att det kommer en stor konflikt, men man kan inte utesluta det på längre sikt, säger Klemert till Ekstrabladet.
 http://www.expressen.se/kvallsposten/kriminella-mc-gangen-expanderar-i-europa/

Bandidos-ledaren gripen efter spaning

Norsk polis har efter långvarig spaning gripit Bandidos-ledaren Lars Harnes för mordförsök mot en annan kriminell.
Då han greps hade han täckt kroppen med strumpbyxor – allt för att inte ge ifrån sig dna-spår.
– Vi hade viss kontroll på honom och med tanke på vad han hade med sig valde vi att gripa honom, säger Einar Aas, chef vid sektionen för organiserad kriminalitet.

Anledningen att polisen spanat på Bandidos-ledaren Lars Harnes är en aktion mot en knarkliga som pågått under en längre tid, enligt uppgifter till norska Aftenposten.
Under det arbetet såg spanarna flera gånger hur Harnes reste hem till det tilltänkta offret Imran Saber, också han känd i den kriminella världen.

Täckt av strumpbyxor

Harnes hade med sig "utrustning som om han skulle genomföra ett allvarligt brott", enligt polisens uppgifter till Aftenposten. Exakt vad detta innebär avslöjar man inte. Lars Harnes ska också ha täckt in stora delar av kroppen i material från strumpbyxor, sannolikt för att inte ge ifrån sig dna-spår.
Den 21 juli hände något som gjorde att polisen valde att slå till.
– Han uppsökte garaget på ett sådant sätt att det väckte uppmärksamhet, säger Einar Aas, chef för sektionen för organiserad kriminalitet vid Oslo-polisen, till Aftenposten.
Före detta hade han enligt polisen rekognoscerat på platsen flera gånger.
– Vi hade viss kontroll på honom och med tanke på vad han hade med sig valde vi att gripa honom, säger Einar Aas, chef för sektionen för organiserad kriminalitet vid Oslo-polisen, till Aftenposten.

"Beställningsmord"

Norska Aftenposten har uppgifter om att Harnes skulle utför mordet åt någon annan – en uppgift som polisen inte kommenterar. Vem som i så fall är beställaren till brotten är inte känt. Just nu är Lars Harnes bara formellt misstänkt för vapenbrott och stöld av moped.
Advokaten Anja Hellander säger till Aftenposten att hennes klient erkänner att han burit vapen och stulit moped. Ifall han planerat ett beställningsmord vill hon inte prata om.
– Jag har ingen kommentar till ett sådant påstående, säger hon till Aftenposten.

Tortyrliknande misshandel

Lars Harnes grundade Osloavdelningen av kriminella mc-klubben Bandidos 1997. 2003 dömdes han som huvudman i ett grovt våldsbrott där en man spärrades in, bands och misshandlades under tortyrliknande former. Det var Harnes tionde dom. Samtidigt som mannen misshandlades togs även hans flickvän. Hon hotades med att hennes man "skulle dö" och att hon själv skulle "bli hora åt Bandidos för att betala sin pojkväns skuld". Mannen lever på hemlig ort i dag, handikappad efter den grova misshandeln.

Året därpå greps Harnes tillsammans med en känd högerextremist för ett rån. 2006 dömdes han till åtta års fängelse. För två år sedan blev han en fri man och efter en långvarig process fastslog rätten att han inte kan anses farlig. På anstalten hade han pluggat och övervägde att bli katolik, vilket bidrog till beslutet.

Undre världens "finansminister"

Det tilltänkta mordoffret Imran Saber har redan överlevt ett mordförsök. I november 2010 träffades han av sju skott, varav ett i bröstet, men överlevde mirakulöst. Saber själv har flera domar på sig, bland annat för narkotikabrott, och han har fungerat som "finansminister" åt David Toskas, en av Norges mest kända kriminella. Toskas låg bakom Nokasrånet i Stavanger 2004, där en polis sköts till döds. Rånarna kom över 56 norska miljoner kronor. Toskas greps i Malaga i Spanien 2005 och dömdes till 19 års fängelse.
http://www.expressen.se/nyheter/bandidos-ledaren-gripen-efter-spaning/

Polis gjorde en gryningsräd i onsdags morse mot mc-klubben Hells Angels lokal norr om Uppsala.

Polisen slog på onsdagen till i en gryningsräd mot Hells Angels klubblokal i Uppsala, enligt uppgifter till Expressen.
Expressen erfar att polisen har beslagtagit ett avsågat hagelgevär, dopingmedel, misstänkt kokain, stöldgods och svartsprit.
Enligt polisens hemsida greps sex personer i anslutning tillslaget. En sjunde person ska också ha gripits och anhållits senare under onsdagskvällen, enligt Unt.se.

Det var under den tidiga onsdagsmorgonen som polisen slog till i en räd mot mc-klubbens lokal norr om Uppsala.

Sex personer greps vid tillslaget - och anhölls senare - och flera beslag gjordes. Däribland ett avsågat hagelgevär, dopingmedel och misstänkt stöldgods, erfar Expressen. Det ska även ha hittats misstänkt narkotika (kokain) och ett antal liter med svartsprit.

Marcus Svensson, vakthavande befäl vid polisen i Uppsala, bekräftar att ett tillslag mot Hells Angels lokal genomförts under onsdagen:

– Det skedde tidigare imorse. Vi har två frihetsberövade där just nu.
Senare skrev polisen på sin sajt att sex personer frihetsberövats.

Marcus Svensson ville under onsdagsmorgonen inte kommentera vilka beslag som gjorts.

– Det är ingenting jag kan säga just nu, utan jag får hänvisa till polisens presstalesmän.
Senare bekräftade polisen Expressens uppgifter om beslag av misstänkt stöldgods, beslag av vapen och dopningsmedel.

På vilket sätt är de gripna personerna misstänkta?
– De är misstänkta för brott. Jag kan inte säga mer än så just nu, sa Marcus Svensson på onsdagsmorgonen till Expressen. Jag leder inte förundersökningen, så jag vet inte vad jag kan eller inte kan säga.
Är de anhållna?
– De är gripna, ännu icke hörda.
http://www.expressen.se/nyheter/polisen-slog-till-mot-hells-angels/


Thomas Möller, 51, har begärts i konkurs.

Den förre Hells Angels-presidenten Thomas Möller, 51, har begärts i konkurs.
Han jagas av staten för skulder på drygt två miljoner kronor.
– Vi gör allt vi kan för att få in så mycket som möjligt av fordringarna, säger Christer Johansson, enhetschef på Skatteverket.

Staten har, genom Skatteverket, ansökt om att försätta Thomas Möller i konkurs. Hans skuld är sammanlagt på 2 070 059 kronor. Merparten rör skatteskulder samt uteblivna inbetalningar av underhållsstöd.
– Vi har försökt att få in de fordringar vi har på honom. Nu tar vi till den sista möjlighet som finns och ansöker om att försätta honom i konkurs, säger Christer Johansson, enhetschef på Skatteverket.
Enligt Kronofogden har Thomas Möller ingen känd inkomst och saknar tillgångar för att kunna täcka skulden. Om han försätts i konkurs kan det dock bli lättare att komma åt tillgångar i vissa länder genom en konkursförvaltare.
– Möjligheterna ökar att få in fordringar vid en personlig konkurs. Det finns inget jättestort hopp om att få tillbaka hela skulden men vi måste göra vad vi kan. Vi har samlat på oss en del bevis som vi ska lägga fram när det blir förhandling, säger Christer Johansson.

Jagat honom länge

Myndigheterna har varit ute efter Thomas Möller länge.
"Kronofogdemyndigheten har utnämnt sig till jägare under en egen agenda utan stöd i lag", skrev Möller förra året i ett öppet brev.
I januari i år lade Kronofogden beslag på privata tillgångar i en lägenhet i Malmö där Thomas Möller vistats under en period. Möller öppnade själv dörren till lägenheten men hävdade att tillgångarna inte var hans. Via ett intyg från en konstnär försökte han bevisa att flera tavlor getts i gåva till hans barn.
"I sin begäran om rättelse hävdar Thomas Möller att egendomen inte tillhör honom", skrev Kronofogden i ett yttrande.

Möller menade vidare att han bara använde lägenheten i Malmö vid representation och att den hyrdes av en annan person. Kronofogden bedömde dock att han hyrde lägenheten i andra hand och att ägodelarna var hans.

"Han bodde ensam i lägenheten vid tidpunkten för Kronofogdemyndighetens tillslag. Den egendom som fanns i lägenheten har således varit i hans besittning", skrev Kronofogden.

I lägenheten fanns fotografier på Thomas Möller och hans barn på väggen i sovrummet samt leksaker och kläder.

"Därutöver fanns det egendom som Kronofogdemyndigheten tidigare utmätt från Thomas Möller men som på grund av misslyckade försäljningsförsök återlämnats till honom", skrev myndigheten.

Förhandling i augusti

Skatteverkets begäran om att försätta Thomas Möller i konkurs kommer att prövas i Malmö tingsrätt den 18 augusti. Eftersom han är skriven i Thailand kan det bli polisens uppdrag att delge honom.

– Men var han är i dag och vad han gör, det vet jag inte, säger Christer Johansson.
Skatteverket har inte kunnat nå Thomas Möller för att delge honom det nya beslutet.

– Mig veterligen är han inte delgiven detta, säger Patrik Andersson, tillförordnad regionskattechef.
Kvällsposten har utan framgång sökt Thomas Möller och hans juridiska ombud.
http://www.expressen.se/kvallsposten/forre-ha-ledaren-begars-i-konkurs/

Här är mc-gänget som utmanar Hells Angels - No surrender kallas "multietniskt" eftersom gänget är en blandning av människor med olika bakgrund och kultur

Ännu ett kriminellt mc-gäng är på väg att etablera sig i Sverige. Det är holländska No surrender – som redan har ett klubbhus i Köpenhamn.
– Vi planerar att starta en ny avdelning i Danmark och två i Sverige, säger talesmän för klubben till Ekstrabladet.
Svensk polis ska nu begära information av sina danska kolleger. Det finns risk att andra gäng reagerar mot nykomlingarna.

No surrender MC bildades i Holland så sent som i februari 2013 men har redan tillräckligt många lokalavdelningar för att vara en konkurrent till Hells Angels, Bandidos och Satudarah.
I den västra delen av Köpenhamn etablerades i mitten av augusti en avdelning som heter No surrender district 26, där "district 26" syftar på de kommuner i huvudstadsområdet vars postnummer börjar på 26 - bland andra Rødovre, Hvidovre, Glostrup och Brøndby.

Bakom plank och taggtråd

District 26 har ett klubbhus bakom plank och taggtråd i ett industriområde i Brøndby. Avdelningen säger sig ha 53 medlemmar. Många av dem var tidigare med i Satudarah.
– Vi var med i Satudarah i ett års tid. Men vi kom inte överens, säger klubbens talesmän till Ekstrabladet.
Mer än så vill de inte säga om den saken.

Videobilder med vapen

No surrender kallas "multietniskt" eftersom gänget är en blandning av människor med olika bakgrund och kultur.
Det väckte uppmärksamhet förra året när tre av de holländska medlemmarna – från Amsterdam, Rotterdam och Breda – reste till Mosul i Irak för att strida mot islamisterna i organisationen IS. Videobilder från platsen visade dem med vapen i hand.
Gängets grundare i Holland är en missnöjd tidigare medlem i Satudarah. Även en före detta Hells Angelsmedlem deltog i uppbyggnaden av No surrender.
Han blev utkastad ur HA i så kallade "bad standing" 2004.

"Utnyttjar våldskapitalet"

En tredje person som bytt gängtillhörighet är tidigare Satudarahmedlem. Och en dömd kidnappare har varit aktiv i No surrenders Amsterdamavdelning, enligt uppgifter som Ekstrabladet ställt samman.
– Det är otroligt hårt kriminellt belastade personer i Holland som har bildat No surrender, säger Lars Öjelind, chef för underrättelsesektionen vid NOA, svenska polisens nationella operativa centrum.
– Sådana här gäng är konstruerade nästan som en franchise där man köper rätten att kalla sig något. Sedan utnyttjar man våldskapitalet, det faktum att folk känner sig hotade bara av att se deras ryggmärken. Så kan man syssla med beskyddarverksamhet, indrivning och liknande.

Skandinaviskt huvudkontor

No surrenders danska talesmän säger att District 26 är avsett att vara gängets "motherchapter" – alltså ett slags huvudkontor för den skandinaviska delen av verksamheten. Och att nya avdelningar alltså planeras både i Danmark och Sverige.
Men enligt Lars Öjelind vid NOA känner inte svensk polis till de planerna.
– Vi har inte fått någon information från Danmark. Det är självklart att vi måste prata med danskarna om detta.
– Vi utbyter även information med andra europeiska kollegor genom Europol. Men vi fokuserar mer på personerna och inte så mycket på gängen.
Polisens uppfattning är att No surrender och andra mc-gäng i stor utsträckning rekryterar personer som redan har begått brott och är kända av polisen. Folk som hade varit kriminellt aktiva i vilket fall som helst.
– Att de bär västar kan ibland nästan göra det enklare för oss att följa dem, säger Lars Öjelind.

Kan leda till bekymmer

Om ett nytt mc-gäng vill slå sig in där Hells Angels och Bandidos redan finns kan det förstås leda till bekymmer.
– Kommer de för nära och konkurrerar kan det bli reaktioner från andra gäng. Sådant har förekommit tidigare, säger Lars Öjelind.
– Ibland kan det till och med bli våldsaktioner mellan uppstickaren och de etablerade. Men det drabbar mest dem själva och inte allmänheten. Jag tycker inte vi har anledning att vara oroliga. Inte som det ser ut nu.
http://www.expressen.se/kvallsposten/har-ar-mc-ganget-som-utmanar-hells-angels/

Sterbhus / Dödsbon / Varulager köpes i Storstockholm / övriga landet

Sterbhus köpes - Vi köper upp hela hem eller delar därav. Diskret snabb handläggning. Även flyttstädning & röjning. 30 års erfarenhet av antika föremål.

Sterbhus köpes - Vi köper upp hela hem eller delar därav.

Du kan med säkerhet/trygghet lägga dina uppdrag i våra händer. Om Ni önskar tar vi hand om allt från flytt till städning. Även vinds & källarröjning. Vid akut avflyttning arbetar vi både röda dagar & sena kvällar.

Kostnadsfria besök där vi värderar lösöret, och utifrån detta ger bud, lämnar kostnadsförslag för våra flytt- och städkostnader. Betalning via konto eller kontanta medel om så önskas.

Vill du veta mer får du gärna höra av dig.
Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Tel: 076-323 10 22 



Sterbhusakuten
lokalkontor Sandhamnsgatan Sthlm
info@sterbhusakuten.se  

www.sterbhusakuten.se