måndag 28 februari 2011


Amfetaminliga dömdes i Birkaland

En amfetaminliga på 15 personer fick i dag sin dom av Birkalands tingsrätt. Fyra personer fick minst två års fängelse för grova narkotikabrott.

De flesta dömdes till kortare ovillkorliga eller villkorliga fängelsestraff och böter.

Två av huvudgärningsmännen har varit med i motorcykelgänget Bandidos MC. Det fanns ändå inget direkt samband mellan brotten och klubben. Det fanns heller inget direkt samband mellan den dömda ligan och den omfattande narkotikaorganisation som centralkriminalpolisen meddelade om på måndagen.
http://www.hbl.fi/text/inrikes/2011/2/28/w59719.php

Svenska Mord , Handel & Vandel , Svenska Brott


Svenska Mord.se , Handel och Vandel.se , Svenska Brott.se , Jack Uppskäraren.se (Jack the Ripper.se)
Diskussioner om handel & vandel, brott och mord från hela världen på svenska.
http://www.svenskamord.se

”Vi är inga knarklangare”

I dagens VF sa Jonas Persson, chef för kriminaltekniska enheten på Värmlandspolisen, att posten är den största knarklangaren i Sverige.
Ett uttalande som inte uppskattades av postens personal.
– Obegåvat och oförskämt, säger Per Ljungberg, presschef på Posten Norden.

Jonas Persson uttalande fanns i en artikel som handlade om den nya tidens droger, som företrädelsevis köps på nätet och som sedan skickas med helt vanlig post till de ungdomar som köpt preparaten. Ett scenario som man från postens sida inte ifrågasätter.

Men man gillar ändå inte polismannens uttalande.

– Nej, det är ju ungefär lika begåvat som att säga att Telia är den största utföraren av olaga hot per telefon. De upprätthåller ett telenät, vi ett postnät, säger Per Ljungberg.
http://www.vf.se/nyheter/allman/%E2%80%9Dvi-ar-inga-knarklangare%E2%80%9D

Börje Peratt om Svensk maffia Demokrati och maffia + svar på tal

Vad är värdegrunden för Peter Schjerva och Frihetspartiet? Var går gränsen för "acceptabla" brott mot mänskligheten?  Peter Schjerva ordförande för Frihetspartiet vars största väljarkår enligt Schjerva är bland bikers, har läst min artikel på Newsmill om "Hells Angels - demokrati och rättvisa?" och besvarat den med artikeln "Även bikers har demokratiska rättigheter".
Schjerva är mån om att försvara Frihetspartiets demokratiska rättigheter. Visst, det är bra att Schjerva deltar i debatten och redovisar var man står.

Det finns i Schjervas text ett engagemang och en vilja som är värd en applåd men det finns också ett innehåll som är skrämmande.
http://www.newsmill.se/artikel/2011/02/27/demokrati-och-maffia 


Peter Schjerva om Svensk maffia

Peratt vantolkar och förordar selektiv demokrati


Börje Peratt har tydligen väldigt svårt att läsa innantill och som regissör är det kanske inte så konstigt då han i sin normala yrkesutövning sällan behöver lyssna och ta in utan bara ge order till underlydande. Hela hans nya text andas hela vägen igenom en total oförmåga att tillgodogöra sig andras texter och innehåll. Ty på annat vis kan man knappast tyda den medvetna vantolkning av allt som jag uttalade i mitt genmäle.
http://www.newsmill.se/artikel/2011/03/01/peratt-vantolkar-och-f-rordar-selektiv-demokrati

Trots löftet - fortfarande inget beslut om polisvåldtäkten

Kristian Augustsson, chefsåklagare vid Riksenheten för polismål, anmäls dock i januari i år för tjänstefel eftersom han låter utredningen bero och inte tar beslut om vare sig att lägga ner utredningen eller väcka åtal.
http://corruptio1.blogspot.com/2011/02/skurken-kristian-augustsson-fortsatter.html

Kriminella bakom dödsolyckor?

En norsk studie visar att var fjärde dödsolycka orsakas av en gärningsman som tidigare varit dömd för brott. Någon liknande svensk studie finns inte.

- Men vi vet sedan tidigare att den som kör aggressivt ofta beter sig aggressivt annars också, säger forskaren Sonja Forward.

Kopplingen mellan en kriminell vardag och ett kriminellt beteende i trafiken tror han inte heller är given.

- Man ska inte underskatta kriminella, många är mycket smarta. Det fattar att risken att åka fast är större om man kör väldigt aggressivt eller fort, därför låter de bli, säger han.
http://www.gp.se/motor/bil/1.556917-kriminella-bakom-dodsolyckor-

Vil «fryse ut» Hells Angels i Ringsaker

Unngå Hells Angels: – Still aldri opp på bilder sammen med HA og boikott dem i alle sammenhenger. Lensmann Terje Krogstad er klar i sin tale når han forteller om hvordan nærmiljøet bør forholde seg til motorsykkelklubben Hells Angeles Hamar. Nå vil han hjelp av politikerne i Ringsaker til å vise sine holdninger mot klubben.

Politikere i Ringsaker oppfordres til å støtte Lensmann Terje Krogstad og bidra til å isolere Hells Angels i sitt nærmiljø på Bergshøgda. Publisert lørdag 26. februar 2011
http://www.ostlendingen.no/ringsaker-blad/vil-fryse-ut-hells-angels-i-ringsaker-1.6058481

HA-leder blir ikke løslatt

Den voldtektstiltalte lederen av Hells Angels i Tromsø må fortsatt sitte i varetektsfengsel.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.7528245

Prostitute Mickey

 Nyhetstorka ..

Lugnet före stormen?

Hells Angels MC Barcelona Toy Run 2011

Muammar Gaddafi - Zenga Zenga Song


Libyens diktator, Muammar Khaddafi, må vara trängd i ett hörn och hatad av sitt folk. Men han gör åtminstone succé som musikvideostjärna på nätet. SE VIDEO!
http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/534007-dj-khaddafi-gor-succe

Kalmarbo hotades när han ville lämna kriminell organisation - Biten i fingret

Ungefär vid stängningstid natten till den 3 augusti slängdes fyra personer ut från en bar i Kalmar, rakt i armarna på två polispatruller.

Det resulterade i att nu har två av de fyra åtalats för ha försökt idka utpressning mot en av de andra två för att han ville lämna en samlingsorganisation för kriminella, Syndicate Legion eller SL. Fast det förnekas av de två åtalade, varav den ene sedan i somras och fram till gripandet fungerat som ledare för organisationen i Kalmar.
Medlem sedan i höstas
Kalmarbon som säger ha blivit pressad på pengar hade varit medlem sedan i höstas i organisationens undergrupp Red & Black Soldiers, Röda & Svarta soldater, eller RBS. Men han fick nog i julas och ville lämna organisationen och leva ett normalt liv.

Men det skulle kosta fick han klart för sig när han dagen innan bråket på baren mötte de båda åtalade, den 29-årige SL-ledaren och hans 21-årige följeslagare, också han medlem i RBS.

Av dem blev han krävd på 5 000 kronor till organisationen inom en månad annars skulle det stiga till 50 000 kronor. De ska även ha dödshotat honom om han inte betalade.

Det korta mötet på Baronen slutade med att han gav dem 3 000 kronor och resten skulle han betala senare.

Sent under den följande natten möttes de igen i en trappa på baren. Fast då är de båda åtalade inte ute efter pengar utan bara efter att slåss. Det ser kalmarbon på deras stil har han förklarat för polisen.
Biten i fingret
Det blir också slagsmål då kalmarbon får ta emot slag och sparkar och blir biten i ena fingret. Samtidigt får en kompis till honom också ta emot några slag. Han hade kommit rusande med en tusenlapp för blidka de två åtalade eftersom han kände till sin kalmarbons problem med dem. Publicerad 110225
http://www.ostran.se/nyheter/kalmar/aatalas_foer_utpressning

Köpa ett bolag i Estland! Tjäna pengar ....

Endast 0% i bolagsskatt (i Sverige 28%)
Endast 21% i aktieutdelningsskatt (i Sverige 30%)
Endast 21% i inkomstskatt oavsett inkomst
Ingen fordonsskatt
Ingen körjournal
Inget förmånsvärde

LÅGA KOSTNADER OCH SKATT
Även för dig med betalningsanmärkningar och skulder. Jämfört med engelska eller lettiska bolag är skatten och bokföringskostnaderna låga.

PAKETERBJUDANDE
Bolag Estland erbjuder för 15 000 SEK
Färdigt nyregistrerat bolag.
Bankonto med internet
MasterCard - Bankkort
Tolkhjälp
Notariekostnad
Hjälp med VAT registrering.
Bolagsadress mitt i Tallinn, (ingen boxadress).
Estniskt ID-kort
Svensk personal tar emot i Tallinn och följer med till Notarien för köpet av bolaget och ordnar med banken så ni kan ta över alla konton och beställa Mastercard och Internetbank.

ALLT SAMMA DAG!
Både köpet och bankbesöket klaras av under en dag.

http://bolagestland.blogspot.com

Hells Angels Eskilstuna utan fasadskylt

I dag går tidsfristen ut för fastighetsägaren att ta ner Hells Angels fasadskyltar på klubblokalen. Men anmodan har redan hörsammats, skyltarna är borta.

Eftersom det saknades bygglov riskerade klubben kraftiga böter om skyltarna inte togs bort. Kommunen ansåg inte att de var förenliga med gällande riktlinjer. Därför kunde det inte bli något bygglov i efterhand.

Senast sista februari i år skulle skyltarna vara borta. Annars riskerade klubben böter på 20 000 kronor. Men det slipper man alltså. I dag finns inget som berättar att Hells Angels i Eskilstuna har sina lokaler i byggnaden.
http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.969292-hells-angels-lokal-utan-fasadskylt

söndag 27 februari 2011

Polisen missar ofta rånbyten

Rånarna prioriterar rånbytet. Polisen gör tvärtom och vill i första hand gripa brottslingarna.
Därför lyckas polisen aldrig rädda bytena från stora rån.
– Här borde nog polisen ändra sitt sätt att tänka, säger professor Jerzy Sarnecki.

Det första rånarna gör efter en större kupp är att snabbt fördela rånbytet för att säkra pengarna och för att de inte litar på varandra.

Efter helikopterrånet i södra Stockholm dumpades rånbytet från helikoptern bara några minuter efter kuppen och togs om hand av personer på marken.

Polisen däremot inriktade sig på att gripa gärningsmännen och kunde gripa den förste bara någon vecka efter rånet. Av rånpengarna har man inte sett röken.

– Det vore en bättre strategi att "follow the money" eftersom det både skulle leda polisen till rånarna och ha en kraftig preventiv effekt. Pengarna är ju drivkraften bakom rånet, säger Sarnecki till TT.
http://www.smp.se/nyheter/sverige/polisen-missar-ofta-ranbyten%282295557%29.gm

Vuxna rånare härjar i stan

I snitt anmäls två personr­ån om dagen i Malmö. Polisen ser en tendens med allt äldre gärningsmän. Under natten till fredagen slogs man medvetslös Ystadsgatan av ett större gäng rånare som beskrivs vara uppåt trettio år gamla.
http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1396055/Vuxna-ranare-harjar-i-stan.html

мотоярославец

Russian Bikers by Boris Yakovlev - bildspel till musik - trevligt

Hundar sniffar efter valuta vid Norska gränsen

Norska tullen har de senaste åren satsat mycket på att hindra olovlig in- och utförsel av valuta. Bland annat har man skaffat valutahundar som ska sniffa efter pengar. 

Norska tullen har de senaste åren satsat mycket på att hindra olovlig in- och utförsel av valuta. Bland annat har man skaffat valutahundar som ska sniffa efter pengar. Totalt finns det tre valutahundar i Norge, och en av dem finns vid tullen i Svinesund berättar Wenche Fredriksen. Reporter Andreas Lithander/P4 Väst Sveriges Radio.

– Det finns en lukt på pengarna och det är samma lukt på all sorts valuta, säger Wenche Fredriksen.
Hundarna kan inte avgöra om det är 20 000 eller 100 000 men de märker inte mindre summor.

Nyligen infördes nya regler som innebär att kontanter och betalningsmedel större än 25 000 kronor ska deklareras, annars kan man få straffavgift, på 20 procent av summan man inte deklarerat.

Radio: Norska tullen: "Pengar luktar"Valutahundar vid gränsen (1:34)
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=4371448

Det var stort politioppbud da MC-klubben Coffin Cheaters i Gjøvik arrangerte årsfest lørdag.

Politiet kontrollerte alle som kom til festen. Alle kjøretøyer ble stoppet og gjennomsøkt ved innkjøringen til klubblokalet, og identiteten til personene om bord ble sjekket. Politiet tok også bilder av alle. 

Dette er standard prosedyre når den såkalte 1 %-klubben holder større fester. Politiet regner MC-klubber av denne typen som kriminelle organisasjoner. 

Klubben på Bybrua feirer treårsjubileum som medlem i Coffin Cheaters, og politioppbudet denne gangen var mer omfattende enn på lenge. OA telte ti-tolv tjenestemenn, men fikk beskjed om at de var enda flere. 

Det har etter hva OA erfarer aldri vært bråk på festene hos Coffin Cheaters, og det gjøres sjelden eller aldri beslag av våpen eller narkotika. Det samme var tilfelle da klubben het Vikingr MC og hadde sin om lag to år lange prøveperiode før opptak i den multinasjonale klubben. Politiet har likevel markert sterk interesse for aktiviteten og gjestene deres i alle disse fem årene. 

Nylig vedtok også kommunestyret i Gjøvik at Coffin Cheaters er uvelkomne her, på linje med andre 1 %-klubber. 

Between 50 and 60 men left the Bandidos and joined the Hells Angels.

THE Hells Angels in Sydney have secured what may be the greatest mass defection in the history of the Australian outlaw clubs, recruiting at least 50 members from rival gangs.

Police fear the defections - involving at least three Bandidos chapters in NSW - may lead to a new war between bikie gangs. It could be the most significant event since the Comanchero split of 1982, which led to the Milperra massacre two years later when seven people, including a 14-year-old girl, were shot dead.

''We've had small numbers move around before but this number is unheard of,'' a senior law enforcement source told The Sun-Herald.

The underworld has been abuzz since a deal, apparently months in the making, was cemented 11 days ago. Between 50 and 60 men left the Bandidos and joined the Hells Angels.
http://www.smh.com.au/nsw/the-great-bikie-defection-20110226-1b98j.html

Hells Angels' deadly enemy moves in

MONGOL MC - a vicious southern Californian outlaw bikie gang that is the sworn enemy of the Hells Angels - is setting up in Sydney. In the US, Mongols are under instructions to kill Hells Angels on sight. They also have a reputations for shooting at and blowing up police stations.

The Mongols set up a six-member chapter on the central coast in December and plan another chapter in Sydney, gang squad police sources say. They fear it will add to tensions between the Hells Angels, Comanchero, Nomad and Notorious bikie gangs over control of the drug trade and protection rackets.

Mongol Nation, as it is also known, was formed in 1969 by Hispanic Vietnam War veterans who were refused entry to the Hells Angels because of their race. There are chapters in Mexico, New Zealand, Germany and Italy.
http://www.greaterdandenongweekly.com.au/news/national/national/general/hells-angels-deadly-enemy-moves-in/2087994.aspx

Politiet fandt våben og narko ved rockerfest

Politi, skattevæsenet og fogeden visiterede i aftes 175 personer udenfor Bandidos´ klubhus i Skalborg. Der er lavet sager på 18 personer og en hel række nye personer er nu registreret med tilknytning til Bandidos. 
http://www.tv2nord.dk/artikel/148965:Regionale-nyheder--175-visiteret-til-rockerfest

Der var både udbytte i form af ulovlige våben, narko og en dyr guldkæde, da politiet, skat og fogeden i går eftermiddag og aftes tjekkede 175 rockere.

De var mødt op for at deltage i en Bandidos-fest på Thøger Larsens Vej i Aalborg.
Fire rockere blev sigtet for overtrædelse af våbenloven og fik konfiskeret tåregasspray, knojern og slagvåben.

Fem rockere blev taget med hash, kokain og amfetamin, og to blev taget med ulovlige dopingmidler.
Skat beslaglagde hos seks rockere tilsammen 25.000 kroner, og en enkel fik konfiskeret en guldkæde til en værdi af 10.000 kroner.

Festen med deltagere fra både Norge og Sverige blev angiveligt holdt for at fejre optagelsen af gruppen We Don't Care i Bandidos. En gruppe der har sympatiseret med Bandidos og gentagne gange været på kollisionskurs med Hells Angels og Hells Angels supportern e fra AK81.
http://www.dr.dk/Regioner/Nord/Nyheder/Aalborg/2011/02/27/080442.htm

IQ FISKMÅS AT YOUR SERVICE (avd humor)

lördag 26 februari 2011

Plättar e gött

Gangland - Sons of Silence MC - Repris

Gangland - Pagans MC biker gang - repris

Gangland - Outlaws Motorcycle Club 'Biker Wars' - Repris

Inside Outlaw Bikers - Bandido Nation


2005, in Bellingham, Washington, a small town in the Pacific Northwest, a local cop is about to make the biggest bust of his career. His target is the President of the Bandidos, one of Americas largest outlaw motorcycle clubs. The crimes are kidnapping, gun running and racketeering. But this is not a normal case. Cop and Biker have known each other for years, they come from the same small town, share a common passion for bikes and feel a mutual sense of respect. When it comes to the crunch will the cop be able to bring the biker down?

del 1: http://www.youtube.com/watch?v=YocLTFviaTQ
del 2: http://www.youtube.com/watch?v=pY7IooynYu4
del 3: http://www.youtube.com/watch?v=HAT7NELDCjs
del 4: http://www.youtube.com/watch?v=N8UqkIPtH0Q
del 5: http://www.youtube.com/watch?v=8zVGNOg6L1I

Crime Invasion : Albanian - Prostitution

Crime Invasion: Triads-Human Trafficking

Crime Invasion :London's Colombian Cocaine Gangs.

Crime Invasion: Birmingham gangs

Crime Invasion : Car Crime gangs

Crime Invasion: Asian Herion gangs

Gangland - Sydney gang wars


del 1: http://www.youtube.com/watch?v=2SyAgp4UA2M
del 2: http://www.youtube.com/watch?v=AauNU_ZKBNc
del 3: http://www.youtube.com/watch?v=8-VIJE5HqJI

Australia's Mafia gangs


Inside Australia's Mafia gangs:
This week looks at how tight-knit mafia families have evolved from the 1930s to the 1990s and now, and how the Calabrian mafia's tight grip on a range of enterprises have been maintained in Australia.

GANGS OF OZ also takes a close look behind the scenes of some high-profile murders, how mafia figures have influenced politics throughout the years and how these "families" have maintained their strong position.

There's also the remarkable story of how fruit and veg trading become a potentially bloody business as a supermarket chain sought outside help to take on the high-profile rip-off merchants at a major market.

del 1: http://www.youtube.com/watch?v=kwkaKMGdoIQ
del 2: http://www.youtube.com/watch?v=Mxy4uNFWx64
del 3: http://www.youtube.com/watch?v=bIGyb2oEmdM

Brothers MC 1977

Bikies 1974.

South Australian Premier Mike Rann says he has not overstated the crime threat posed by bikies.

Jessica Strutt reports on Rebel bikies claims police damaged their clubhouse.

Who is really winning the bikie gang wars?

Bikies Battle - Bikies dispute parking fines


A group of bikies has appeared in a Sydney court to appeal parking fines incurred after a group protest, claiming a police officer gave them permission to park in a restricted area.

Googlade på australian bikies - fick upp Fat Pizza

Motorcykelklubb förlorar sin lokal i Karlshamn

Motorcykelklubben Black Dragons Mc kommer inte ha någon lokal i Karlshamn från och med april månad. Till skillnad från många år tillbaka, förnyar kommunen inte hyreskontraktet.
– Det känns tråkigt att bli av med en bra lokal som har funnits så pass länge i klubben, säger Black Dragons Mc:s president, Martin Arvidsson.
http://www.blt.se/nyheter/karlshamn/motorcykelklubb-forlorar-sin-lokal-i-karlshamn%282294487%29.gm

Läs mer i ämnet:
Polisen varnar för MC-klubben Black Dragons - Nu jävlas myndigheterna
http://mcrazzia.blogspot.com/2011/02/polisen-varnar-for-mc-klubb.html

VILL DU BLI KORVMOJKUNGEN? Porsche 928 "Mad Max"

Ett måste för alla Mad Max älskare!
Höjd Porsche 928 från 1984 med en Cheva V8.
Ring för info.
25.000:-
Måste bort!
Billigare vid snabb affär.
http://www.blocket.se/stockholm/Porsche_928__Mad_Max__32308758.htm?ca=11&w=3

Harley Davidson Chopper FXB 1340 cc -81

Bältdriven. Vetteranförsäkr.
Förlängd gaffel.
Underbar showel-motor.
Mängder med tillbehör.
Orginaldelarna finns kvar.
Pris: 80.000:-
http://www.blocket.se/alvsborg/Harley_Davidson_Chopper_FXB_1340_cc_32107837.htm?ca=11&w=3

Harley davidson panhead 1952

Panhead 1952,bes som den ser ut men avställd för tillfället.ingen skönhet,behöver puts och div småpyssel om man vill det.95% orginaldelar,säljes som den står,finns lite extradelar.

säljes eller bytesförslag såsom:electra ultra,knucklehead,flathead U,UL,ULH kan även ta en fin inreggad 4 takts offroad/cross,hot rod objekt eller annat skoj pengar emellan kan både tagas och givas!!

har du seriösa frågor så är du välkommen att maila,men orkar inte med drömmare och folk som ska bara sälja ditten och datten och vill ha 500 bilder ... 90.000:-
http://www.blocket.se/helsingborg/Harley_davidson_panhead_1952_32308070.htm?ca=11&w=3

- Mange Myt om Svensk Maffia kidsen

Fest hos Bandidos overvåges af politiet

Politiet opstiller nemlig en visitationszone for at sikre, at festdeltagerne ikke har ting på sig, der er farlige, såsom våben.

-Det er noget vi er vant til, men det bliver en stor fest med en 200-300 deltagere også fra udlandet, siger Chefpolitiinspektør Claus Hilborg hos Nordjyllands Politi.

Bandidos holder festen for at byde 15 nye medlemmer velkommen. De er alle fra gruppen We Don't Care, der har været involveret i flere sager om vold og våbenbesiddelser.

-I stedet for at vi skal koncentrere os om tre forskellige grouperinger er der nu kun to, men det er da klart, at der kommer måske en magtbalance mellem Hells Angels og Bandidos, som vi skal være opmærksomme på ikke bliver forskudt, siger Chefpolitiinspektør Claus Hilborg hos Nordjyllands Politi.
http://www.tv2nord.dk/artikel/148827:Regionale-nyheder--Fest-hos-Bandidos-overvaages-af-politiet 

Bandidos optager WDC medlemmer

15 medlemmer af WDC er optaget som prøvemedlemmer i Bandidos. Det skal sikre freden i rockermiljøet. 

Med optagelsen af 15 We Don’t Care medlemmer er bandesituationen i og omkring Aalborg er nu markant ændret. Som medlemmer af Bandidos bliver de nemlig beskyttet af den 12-årige fredsaftale, der hersker mellem Bandidos og nu WDC på den ene side og Hells Angeles, AK81, Einherjer og Devils Choice på den anden. Det skriver NORDJYSKE.

Dermed er der formentlig slut med at fortsætte sidste års optøjer med især WDC mod HA, hvor en mand i Nørresundby blandt andet tre gange blev forsøgt likvideret.

For at fejre de nye medlemmer holder Bandidos stor fest på lørdag, hvor det forventes deltagelse af rocker-medlemmer fra en række andre lande og fra flere lokale klubber i Danmark.

Med de nye medlemmer er der nu i Aalborg omkring 25 Bandidos-rockere mod omkring 30 HA'ere, hvoraf en del er i fængsel eller varetægtsfængslede. 25. feb 2011
http://www.tv2nord.dk/artikel/148779:Regionale-nyheder--Bandidos-optager-WDC-medlemmer

"Jag var livrädd, jag bönade, jag bad"

Orden kommer från den 25-årige målsägaren under fredagens rättegång mot den åtalade Red & white crew-medlemmen och hans 30-årige kompis.

å fredagen startade rättegången mot 30-åringen, åtalad för utpressning och försök till utpressning, samt den 24-årige Red & white crew-medlemmen, åtalad för försök till utpressning.

Det var den 11 januari som den 25-årige målsägaren säger sig ha blivit misshandlad och pressad på pengar. Händelsen utspelade sig i en lägenhet på Skurholmen i Luleå.

Det hela började vintern 2010 då 25-åringen fick en knarkskuld till 24-åringen. Beloppet rörde sig om 8.000 kronor. Efter besök av 24-åringen och en person kallad X betalade målsägaren 7.000 kronor.

Innan 25-åringen hunnit betala den sista tusenlappen blev han uppringd av X, som enligt målsägaren har koppling till Hells Angels, som sade att skulden nu uppgick till 6.000 kronor på grund av ränta.
http://www.kuriren.nu/nyheter/?articleid=5810594


Åtalade nekar till allt
Det var två helt skilda berättelser som kom fram vid rättegången mot två män, 30 respektive 24 år, misstänkta för utpressning och misshandel.
Brottsoffret är en 25-årig man som medverkade vid rättegången via videolänk.
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=5998857

fredag 25 februari 2011

New Cycle Source

Chet Atkins - Mr. Sandman (TV 1954)

- Gratis inträde på marknaden. Välkommen.

Mid Sweden Swap Gnarp lö 26/2 Kl: 10.00
I idrottshallen ”Gnarpsviljan” vid skolan.
Marknad Bil, Mc, Moppe och nostalgiprylar.
Fika och Hamburge försäljning.
Pokal till snyggaste besökande USA och Europé bil.
Prisutdelning kl 13:00
INFO/Bordsbokning 50 kr/bord, bord håller vi med.

Born to be wild on one leg


BORN TO BE WILD MC
 Since 1975

- röga hass o äda knark - nej tack säger tage

- Missbruk Beivras

Marja är på solosemester på Mallorca. Hon dricker sig redlös, trashar en bar och drar ut på bikercruise med en joint dinglande i mungipan.


Det är handlingen i Johannes Nyholms ”Las Palmas”, en kortfilm som nått fullkomligt svindlande hajphöjder. Den vann såväl publikens som juryns pris vid Göteborgs filmfestival, den samlade med enorm marginal mest folk vid helgens Art Market på Konsthögskolan och trailern har efter en enda vecka på Youtube tre miljoner tittningar och 3000 kommentarer.
http://www.svd.se/kulturnoje/mer/kommentar/spektaklet-kanns-otackt-bekant_5960555.svd

Black Cobra i Finland? Video på Finska med mycket prat

 En av de största gängen i de nordiska länderna är en migrerande i Danmark år 2000, grundad av Black Cobra. Gang i land i Finland är en verklig risk, säger A-studio intervju NBI biträdande direktör Tero KUREMAA.

Kuremaa av ny brottslig verksamhet är engagerad i ungdomar, varav de flesta är andra generationens invandrare.

Black Cobra Black Scorpions rekrytera organ i de nordiska länderna att involvera minderåriga, som med tiden kommer att öka enligt den faktiska gänget.

Även Finland har också sett de första stegen jengiytymisestä, inte utslagning, har vi Kuremaa att så långt som i Danmark och Sverige.


One of the Nordic countries' biggest criminal gangs is threatening to arrive in Finland, according to deputy chief Tero Kuremaa from the National Bureau of Investigation. Black Cobra, founded in Denmark in 2000, has an immigrant background.
In an interview the programme A-Studio, Tero Kuremaa told YLE that the organisation's arrival in Finland is a serious risk. He said that young people, most of them second-generation immigrants, participate in the activities of new criminal organisations.

A Black Cobra offshoot, Black Scorpions, is recruiting minors in Nordic countries. With time, underage recruits are to become full-fledged organisation members.
Although the initial steps of gang activity are visible in Finland, the process has not gone as far as in Denmark or Sweden, according to Kuremaa.

Yksi pohjoismaiden suurimmista rikollisjengeistä on maahanmuuttajataustaisten Tanskassa vuonna 2000 perustama Black Cobra. Jengin rantautuminen Suomeen on todellinen riski, sanoo A-studion haastattelema KRP:n apulaispäällikkö Tero Kuremaa.

Kuremaan mukaan uusien rikollisjärjestöjen toiminnassa on mukana nuoria, joista useimmat ovat toisen sukupolven maahanmuuttajia.

Black Cobran alajärjestö Black Scorpions rekrytoi Pohjoismaissa toimintaan mukaan alaikäisiä, jotka aikanaan nousevat mukaan varsinaiseen jengiin.

Vaikka myös Suomessa on nähtävissä ensiaskeleita jengiytymisestä, ei syrjäytyminen ole meillä Kuremaan mukaan yhtä pitkällä kuin Tanskassa ja Ruotsissa.
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/02/a-studio_rikollisjengi_black_cobra_uhkaa_saapua_suomeen_2385631.html 


Central Bureau of Investigation är rädd för våldsamma gatugäng snart landar på Finland.
Sverige och Danmark, båda Black Cobra tog förra sommaren för att förlänga en intelligens operation i Finland.  


Central kriminalpolisen säga utredningar ännu inte är kända för att leda till ingenstans.
Faran är dock att helt nya gäng snart kommer att börja distribuera huvudstadsregionen förorterna torv. Polisen har med stor oro följt den utveckling som riskerar utslagning bland ungdomar under en tid. 


- Om vi jämför vår situation, till exempel i Sverige, Tecknen är inte bra på något sätt, uppskattade Detective Chief Inspector Jussi Oksanen, centralkriminalpolisen polisen. Låg tröskel för våld
Av kriminella gatugäng i bildandet av den uppskattar polisen som skulle undergräva den allmänna säkerheten. 


Sverige och Danmark har utsatts för våld myndigheterna utan också åskådare. Gäng, känd som en låg tröskel för rå och spontan våld. De får sina inkomster från bland annat "territorium och" förfarandet vid narkotika-och vapenhandel och utpressning. 


Medlemmar av gatugäng har traditionellt varit den första eller andra generationens invandrare tonåringar, som inte har anpassats till den skandinaviska samhället. 


Finland organiserade brottsligheten området skiljer sig från andra nordiska länder, just i det faktum att vi ännu inte haft en riktig gatugäng. Central Bureau of Investigation, men befarar att situationen kan snart ändras om den unga är invandrare av förskjutning inte stoppas i tid. Polisen: behovet av snabba
NBI i lagen nu skulle vara den senaste, om inte vill göra samma misstag som i Sverige och Danmark. Integrationen av invandrare måste investera så att de inte är skild från resten av befolkningen.
 

- Vi måste agera så att vi skulle alla invandrare förorter där befolkningens ställning inte går förlorad.
Oksanen, kan enligt polisen inte ensam agera för att förhindra jengiytymisen. Ungdomsarbetslösheten bör förhindras och de har utbildning för att bli framgångsrik sammanslagning av den infödda befolkningen i de övriga nordiska länderna, till exempel genom bättre

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/2011/02/1277618/vakivaltaiset-katujengit-tekevat-tuloaan-suomeen

Poliisi: Lähiöissä alkoi lähtölaskenta - asejengit tulevat

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/Poliisi%20L%C3%A4hi%C3%B6iss%C3%A4%20alkoi%20l%C3%A4ht%C3%B6laskenta%20-%20asejengit%20tulevat/art-1288370841905.html

- Trevlig helg gott folk


- Newsmill.se

Börje Peratt om Svensk maffia

Hells Angels - demokrati och rättvisa?


I ett modigt TV4 program "Svensk Maffia" av journalisten Lasse Wierup uttalar Frihetspartiets ordförande Peter Schjerva sig om att mord kan begås och rättfärdigas om det finns orsak till det. Här framför Schjerva hotfulla värderingar riktade mot det demokratiska samhällets fundament och mot grundläggande humanistiska värderingar.

Peter Schjerva om Svensk maffia

Även bikers har demokratiska rättigheter

Peratt blandar i sin artikel om Svensk Maffia korten som den värste croupier. Att han inte gillar vad vare sig jag själv eller Frihetspartiet står för är självklart hans ensak men rätt skall vara rätt varför jag härmed tvingas gå i svaromål.
http://www.newsmill.se/artikel/2011/02/23/ven-bikers-har-demokratiska-r-ttigheter

Polisen hittar sprängmedel i raid på "mongoler MC". Hotade med ett gäng krig?

Berlin polisen hindrade en upptrappning i sista minuten medellång-rocker!

Nio medlemmar i "mongolerna MC" greps. I räder, hittade utredarna rörbomber, vilket sannolikt attacker på "Hells Angels" bör begåtts kan! BILD besvarade viktiga frågor till Berlins rockscenen.
Vilka är mongolerna? 


Bara sedan början av 2011 finns det en spin-off (17 medlemmar) i Berlin. Med all den makt de trycker in den kriminella verksamheten. Nästan alla människor kommer från tre stora familjer, som ofta drabbas av brott. Bland dem, kampsportare, kroppsbyggare och utkastare. Chef för trupperna i viss Omar R. (33) är. 


Varför fler och fler invandrare in vid Rocker klubb? 


För ungefär två år, den invandrade andel ökar på klubbarna. Speciellt stora familjer omfatta medlemmar i kriminella under täckmantel av en motorcykel klubb (MC) i syfte att utnyttja nya källor till pengar. Med en MC i bakgrunden, kan de dra på massor av medbrottslingar, makt och internationella kontakter. kan rida en motorcykel minst. 


Vem är vänner / fiender? 

 
För närvarande finns det 17 klubbar i Berlin med omkring 800 rockers. Fram till ungefär ett år sedan kämpade "Hells Angels och Bandidos. Det var upprepade skador, dödsfall. Nu nästan alla MCs lösa sina konflikter på det runda bordet. Distrikten är uppdelade. Endast "mongolerna" är undantagna. En Bandidos talesman: "Vi har och vill inte ha kontakt."
 

Hur man tjänar pengar rocker? 


Enligt den federala kriminalpolisen (BKA), agerar de i första hand med vapen och droger. Som en "laglig affärsverksamhet" de verkar Tattoo Studios, säkerhetsföretag, bordeller, fitness studios. Nyligen sprängde polisen en olaglig anabola steroider ring av Berlins "Hells Angels Turkiet". Den "mongoler MC" avsedd för rött ljus miljö, exempelvis på Oranienburgerstrasse (mitten). 


Om rocker klubbarna förbjudna nu? 


Under årtionden myndigheter försöker förbjuda vissa MCs. Hittills framgångsrika men endast vid enskilda lokala grupper. En landsomfattande förbud mot Hells Angels och Bandidos är utesluten. Berlin vill polisen men lämnar den lokala "mongolerna" grupp förbud som en kriminell organisation. 


Vilken roll spelar kvinnor? 


Enligt Michael Ahlsdorf, chefredaktör för "Bikers Nyheter," Efter decennier av arbete med MCs Jag vet vad en viktig roll att spela damerna där. Tillräckligt ofta, kastar de hela sällskapet. I vissa klubbar de talar om ens med höga politik. "

http://www.bild.de/BILD/regional/berlin/aktuell/2011/02/25/berliner-rocker-report/eskalation-im-rocker-milieu-verhindert.html 

 Rocker kriget i Berlin? Mongolerna ville blåsa mot Hells Angels med rörbomber i kraftsystemet
Mot fyra av de nio personer som gripits på igår i förhållande till den kriminella miljön Berlin Rocker, en domare i går utfärdade arresteringsorder kväll. De fyra männen i åldrarna 25 till 36 år anklagas för att ha utpressad tillsammans sedan i februari en 45-åringarna. 


Dessutom går den misstänkte i flera lägenheter i de arresterade staden, sköt fram bildandet av en kriminell organisation i samband med bildandet av en klubb i Berlin ("kapitel") i "mongoler MC".  


Utöver dessa påstådda brott männen är misstänkta för att ha begått brott mot vapen och sprängämnen lagen. Denna misstanke bekräftades i går middag, skapade som utredare av Commissariat att bekämpa brottslighet i Rocker statspolisen i lägenheten av en 33-årig misstänkt i Reinickendorf så kallade två funktionella rörbomber och andra sprängämnen. 

Enligt den nuvarande status av utredningar av de gripna påstods planerat att begå brott riktade till nackdel för en rivaliserande Berlin rock grupp, Hells Angels MC, användning av sprängämnen.
 

Berlin Polisen var tidigt medvetna om sedan slutet av 2010 släpps öppna och våldsamma tvist har blivit, och hade, efter gårdagens packad varningsetiketten på det straffrättsliga och organiserat förhållningssätt i denna grupp genomförde en omedelbar tillämpning av de kända bosättning adresser de misstänkta gärningsmännen.
http://www.stadtmorgen.de/allgemein/rockerkrieg-in-berlin-mongols-wollten-sich-gegen-hells-angels-mit-rohrbomben-an-die-macht-sprengen/9857.html