torsdag 30 september 2010

Bli medlem så kan Du vara med och påverka!


Varje år får cirka 7 000 kvinnor i Sverige en bröstcancerdiagnos. Det är en allvarlig sjukdom som berör inte bara den enskilda kvinnan utan också hennes närstående, partner, barn och vänner.
BRO är intresseorganisationen som driver bröstcancerbehandlades frågor i samhället. Vi har också det mest utvecklade kontaktnätet i Sverige för dem som behöver stöd och hjälp. Ingen skall behöva kämpa ensam med sin bröstcancer! Hos oss finns det alltid någon att tala med!
Bli medlem så kan Du vara med och påverka!

http://bro.org.se/brofastet.php

Fick inte falskt körkort - polisanmälde säljaren

Polisen i Bjuv har fått in en anmälan, som är något av det mest udda som man sett på länge. En man i Bjuvs kommun hade blivit lovad att få köpa ett förfalskat körkort till sin son, som är 17 år. Han betalade 10 000 kronor till personen som skulle leverera körkortet, men något sådant fick han inte se röken av.
http://hd.se/bjuv/2010/09/30/uteblivet-falskt-korkort/ 

RDMC RED DEVILS MC SUPPORT 81 WORLD RED DEVILS DYNAMITE - Engelsk sång

Tribute to RED DEVILS MC RDMC 184 - ett bildspel med tyska sång

Polisen i länet som specialgranskar Hells Angels

Hells Angels i Luleå

Igår inledde NSD och Norrbottens-Kuriren en gemensam granskning av MC-gängen i Norrbotten. Reportrarna har fått sitta i tryckeriet eftersom det är vattentäta skott mellan redaktionerna.

I en artikelserien i fyra delar granskar NSD och Norrbottens-Kuriren den numera fullvärdiga Hells Angels-klubben i Luleå och de nyetablerade underhuggarna i Red and White-crew.

Det är en uppföljning till en gemensam granskning som gjorde för 1,5 år sedan. Då som nu namn- och bildpublicerades gängmedlemmarna.

Chefredaktörerna Mats Ehnbom (Norrbottens-Kuriren) och Anders Ingvarsson (NSD) inledde igår artikelserien med en gemensam text, där de bland annat skrev:

”Vi anser att det är av yttersta vikt att Norrbottens dominerande medier skildrar och granskar den
organiserade brottslighetens framväxt i vårt län. När ändamålet är så viktigt är det självklart att för en stund lägga den skarpa konkurrens som normalt råder mellan de båda tidningarna åt sidan”


Varför namnpublicerar ni medlemmarna?
– Vi betraktar dem som offentliga personer eftersom de söker uppmärksamhet när de visar upp sig i västar som representanter för Hells Angels. Dessutom bedriver de en ganska omfattande verksamhet som omsätter mycket pengar och påverkar många.
Förra gången PO-anmälde en gängmedlem publiceringen men den friades i Pressens Opinionsnämnd.

Finns det någon hotbild mot tidningarna eller journalisterna?
– Nej, och det har inte funnits det under hela den här perioden

http://www.medievarlden.se/nyheter/2010/09/tryckeriet-neutral-mark-nar-tidningarna-i-norrbotten-samarbetar

Outlaws etablerar sig i Ystad? Lördagens slagsmål på Marinan kan ligga till grund för att Outlaws nu tycks fullt etablerade i Ystad enligt Ystad Allehanda

På mc-gängets svenska hemsida har Outlaws i veckan lagt till Ystad som ett så kallat chapter – en avdelning.

– Vi har också sett att de har uppdaterat sin hemsida med Ystad. Incidenten på Marinan har sparkat igång det hela, säger Patrik Ahrlin chef för polisens underrättelsetjänst i Södra Skåne.

Än så länge är polisen inte säkra på att det verkligen rör sig om en regelrätt avdelning, men man tar uppgifterna på allvar.

– Mc-gängens verksamhet har hög prioritet. Jag kan inte säga hur vi jobbar inom underrättelseverksamheten med detta, men vi tar det här på precis samma allvar som när Bandidos etablerade sig. Vi är inte intresserade av att få hit Outlaws, säger Patrik Ahrlin.

När det gäller slagsmålet på Marinan då två medlemmar i Outlaws misshandlades inför ögonen på restauranggäster hävdar polisen att det var en ren tillfällighet att bråket uppstod just där och då. Ingen person har gripits i ärendet, men enligt utredaren Göran Schöön fortgår arbetet med förundersökningen.

– De inblandade är inte världens mest talföra, men vi inhämtar annan information och vi har andra sätt för att komma framåt i utredningen som jag inte kan berätta om i tidningen, säger han.

http://www.ystadsallehanda.se/ystad/article760998/Outlaws-etablerar-sig-i-Ystad.html

"Vi er trods alt uskyldige, indtil det modsatte bliver bevist."Sådan skriver HA-rockeren Brian Sand­berg fra fængslet i Hells Angels ny­hedsbrev.

Han mener ikke, det kan være rimeligt i et retssamfund, at de til­talte forsøges "dømt" før retssagen. Brian Sandberg blev sammen med 12 andre varetægtsfængslet den 3. maj sigtet for en række drabsforsøg."Jeg har læst op imod hundrede artik­ler, som omtaler sagen, og i hver ene­ste ene af dem, bliver vi femten ud­stillet som det værste af det værste."Han skriver videre:"Hvilket betyder, at vi kæmper op ad bakke allerede lang tid før, vores sag begynder."Sandberg: Medierne dæmoniserer os


"Han afslutter sit indlæg i HA's nyhedsbrev:"Kepp it hardcore."
http://www.lorry.dk/moduler/tv2nyheder/default.asp?id=33925797&

Ser inte Adolf oväntat pigg ut?

snott av Stefan M )

Mer än 75 000 svenskar valde en annan väg än att rösta på de åtta partierna som kom in i riksdagen. HELA LISTAN LÄNGRE NER!



MC partiet 1
Mussepartiet 1
Musse Piggpartiet 1
Scooby Doo 1 röst

Svenska Tjock pundare 1
Kärlekspartiet 1
Köpingen Assholes 1
Köttbullspartiet 1

Legalisera bordellpartiet 1
Maskulin Front 1
Fiffipartiet 1
Buddha boys 1
Bajs 1
Bamsepartiet 1

Rock´n roll partiet 3
http://www.nyhetskanalen.se/1.1825325

Mössa - 200kr / förskott / 
Mc Razzia Box 1. 114 79 Sthlm

Gängmedlem dömd för hot och utpressning

Det var i somras som den 19-årige mannen, som har kopplingar till det kriminella gänget Original Gangsters, beslutade att tillsammans med en kamrat tala en man i 20-årsåldern till rätta.
Mannen hade haft ihop det med en tjejkompis till 19-åringen, och enligt henne hade han bland annat slagit henne.
http://www.skanskan.se/article/20100929/YSTAD/709299796/0/gringo/*/gangmedlem-domd-for-hot-och-utpressning

Maxstraffet för övergrepp i rättssak är fängelse i högst åtta år. Vid ringa brott är påföljden böter eller fängelse i högst sex månader. Det finns säkert all anledning att se över detta. Maxstraff är inte regel utan undantag.


Såväl domare som åklagare har hotats. Det har varit tumult utanför rättssalen. Åklagaren har kallats hora, liksom en tv-fotograf.

I förra veckan hoppade domaren Monica Nebelius av från målet. Arbetsgivaren hävdade att hon blev sjuk men Sydsvenskan avslöjade att det låg hot bakom avhoppet. Och nu har alltså Monica Nebelius själv tagit till orda med hård kritik mot sin arbetsgivare.

– Jag har alltid upplevt att de åklagare som drabbas har sin myndighets fulla stöd. Bland domarna är det annorlunda. Incidenter skall tystas ner, skriver hon i ett inlägg i Dagens Nyheter.
Exakt vari hoten bestod skriver hon inget om.
http://hd.se/ledare/2010/09/30/ett-avhopp-for-mycket/

Hur ska vittnen och brottsoffer förmås att vittna mot den organiserade brottsligheten när en hotad domare hoppar av en rättegång efter upprepade hot?

Hot är inget nytt inslag i samband med rättegångar. Men brottet övergrepp i rättssak har på många sätt i dag en ny innebörd. Vittnen och brottsoffer hotas genom alltifrån subtil närvaro i bostadsområdet av anhängare till kriminella mc-gäng eller genom konkreta ultimatum. Och att den systemhotande brottsligheten också hotar poliser, åklagare och domare är inget nytt – det är bara det att polisen ligger lågt med att spridda information om det.
http://www.smp.se/ledare/rattsstaten-viker-sig%282125877%29.gm

- Red & White Crew. De är Hells Angels städpatrull - KLICKA PÅ BILDERNA

Red & White Crew beskrivs av polisen som ett slags b-lag som ska städa, vakta och ta in pengar till Hells Angels.

- Det är inte värdigt att vuxna människor ska lyda order på det här sättet, säger kriminalinspektören Martin Lilja, Göteborg.

Martin Lilja, kriminalinspektör med stor erfarenhet av grov brottslighet i Göteborg, beskriver HA-lojala Red & White Crew enligt följande:

- Oftast är det grovt kriminella män som tidigt har börjat sin brottsliga bana. De lever egentligen ett ganska jobbigt liv. De är som hundar som ska städa, vakta och ta in pengar till Hells Angels, säger Martin Lilja och fortsätter:

Polisen i Norrbotten har redan sett flera exempel på grupperingens framfart. Bland annat har en av männen inom den kriminella gruppen, under tumultartade former, misshandlat en polis utanför Bistro Bar & Brygga i somras.

För någon vecka sedan sköts en hagelsvärm i en lägenhetsdörr på Edeforsgatan i Luleå. Polisen är säker på att skotten avlossades i utpressningssyfte och att gärningsmännen har anknytning till Red & White Crew.
http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5560546

KLICKA PÅ BILDERNA


TV: Kriminologen Jerzy Sarnecki om MC Gäng
http://www.24norrbotten.se/default.aspx#category=5054241&date=latest&clip=5633242&startTime=0m0s

onsdag 29 september 2010

- Dokument Inifrån -Jakten på kriminella gäng - OBS: år 2005.


Gängen "Fittja Boys" och "Fucked for Life"(FFL)+En intervju med dess fängslade ledare(?) Daniel Maiorana samt en tillbakablick på rasupploppen i Brixton, London år 1981.

Intervjun med Daniel M, en minut in i klippet, kan vara mycket sevärd Liksom...

Polisen kartlägger Hells Angels



Hells Angels har polisens ögon på sig mer än tidigare. Polisen gör nu en stor kartläggning av organisationens medlemmar som efter en brand i somras saknar fast lokal i Luleå


Bergnäset nytt hem för Hells Angels

Hells Angels i Luleå har nu hittat en ny klubblokal, enligt uppgifter från polisen till TV4Nyheterna Luleå. Det nya hemvistet ligger intill stallet på industriområdet på Bergnäset.

För vänskap mellan Sverige och Demokratiska Folkrepubliken Korea (DFRK, Nordkorea).

Svensk-Koreanska föreningen 

Sons.of.Anarchy.S03E04

Utanför säkerhetssalen hamnade de rivaliserade gängen i bråk. Polisen stoppade en bil med tonade rutor med dragna vapen för att kunna sära på gängen.


 Medlemmar i två kriminella grupper hamnade i bråk utanför Stockholms tingsrätt i dag.

Piketpoliser fick ingripa för att skilja de två grupperna från varandra.
Ett åtal om mordförsök avhandlades i dag Stockholms tingsrätts säkerhetssal. Rättegången är det senaste kapitlet i konflikten mellan olika kriminella grupper i Södertälje.

Tre mord har begåtts på kort tid och i dagens förhandling sitter tre medlemmar i Bandidos supportergrupp X-team misstänkta för mordförsök på en medlem i gruppen som kallas syrianska nätverket.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7868852.ab 

Et 26-årigt HA-prøvemedlem er i dag blevet varetægtfængslet og sigtet for drabsforsøg.

Politiet mener, han var deltager i en dødspatrulje, der 5. september var på vej mod indre Nørrebro i en stjålet bil for at dræbe en eller flere af rockernes fjender i den verserende konflikt.
Dødspatruljen blev forpurret på vej til attentatet.
http://ekstrabladet.dk/112/article1421223.ece

OUTLAWS MC SWEDEN Ystad (NEW CHAPTER)


OUTLAWS MC SWEDEN
Ystad (NEW CHAPTER)   

White Wolfs Members


White Wolfs Officiella Konto @ Facebook

White Wolfs C.R.I.M.E.
Criminals Right In Mother Earth.

Namnet "White Wolfs" som bärs på ryggen betyder 
"Vit Varg/Vita Vargar",

Luleå skärgård har plötsligt 1312 öar! Support Luleå


I Luleå skärgård finns det idag 1312 öar, vilket 600 fler än vad som sagts tidigare.
Att antalet öar ökat beror på att olika myndigheter nu anser att en ö är landmassa som är större än 20 kvadratmeter och omgiven av vatten.
Det tidigare begreppet för en ö var en yta större än 200 gånger 200 meter.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=98&artikel=3231977

- Sälj hojen, köp en rund säng

En chans att äga en av mycket få sålda sängar(november 08 endast 3 sålda)!
Mycket sparsamt använd!

Excelsior är en kontinentalsäng, dvs med en tjock fjädrande underdel, en extra tjock fjädrande madrass och, högst upp, en bäddmadrass för fulländad sovkomfort. Modellen är förfinad och utvecklad under 20 år: Mellandelen är uppbyggd med Hästens unika svenska patenterade fjädersystem, som ger underbar mjukhet och följsamhet på ytan, samtidigt som lång livslängd säkerställs. Den undre delen bär upp din kropp och ger skön avlastning på djupet. Bolstret har förfinats med Hästens stretchtyg på toppen och handtag på sidorna, dessutom är madrassen kantsydd för hand. Inget har sparats för att göra Excelsior ännu skönare.

Mått: Ø245
Sängfasthet: Medium

Pris: 250 000:-
http://www.blocket.se/stockholm/Exklusiv_rund_kontinental_Hastens_sang_29777688.htm?ca=11&w=1       

Polis sköt sig själv i foten

En polisman i Mora råkade skjuta sig själv i foten under en skjutövning på onsdagen. - Det är ytterst ovanligt, säger Ove Johansson, stationsbefäl vid Morapolisen.
http://www.dalademokraten.se/sida/id/138416/ 

HAMNADE I TORTYRKÄLLAREN. Den romantiska kvällen för paret Kitty Alnevall, 23, och Jimmy Grönlund, 27, slutade i skräck. Krogens vakter släpade in Jimmy ett källarutrymme där han handfängslades och tvingades be för sitt liv samtidigt som vakterna misshandlade honom.

Vakterna satte handklovar på Jimmy Grönlund, 27, och släpade ner honom i nattklubbens tortyrkällare.
Där misshandlades han brutalt - och tvingades be för sitt liv.
- De tog struptag på mig så hårt att jag nästan svimmade.


- Det rann blod från mina handleder när jag låg på golvet i källarkorridoren. När jag låg där i mitt eget blod sparkade vakterna mig i ryggen, säger Jimmy Grönlund.
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2154719/jimmy-27-jag-slapades-ner-i-kallaren

- Organized Crime fashion


Rea tills imorgon!

Bandit street authority + Aggressive

Produktbeskrivning:
Mera hardcore kan det tydligen inte bli! En tröja som verligen utstrålar bad ass attitude! Med denna tröja på dig kommer du verkligen att få folk att höja på ögonbrynen vid den lokala korv & mos kisosken!

Album Engaged Touches 2009 Original length 40:33 Photographs by Danny Lyon 1960-1970

Pensioner jailed for attacking Blue Angel


A pensioner who was called a "f---ing Jew" by a 6ft 3in biker has been jailed for 18 months after he retaliated by smashing him in the face with a walking stick.
Keith Degroot, 66, who lived in sheltered housing in Leeds, was drinking in the Duck and Drake pub in the city centre with another regular, Stephen Hall - a member of the Blue Ange.
http://www.thejc.com/news/uk-news/38843/jail-pensioner-who-battered-biker-walking-stick

Motorcycle news: Bizarre
66-year-old gets 18 months for causing grievous bodily harm to bike gang member
Hetalinjen lever
08-50 00 20 30
tex kod 666
Varning: Prata gärna men träffa för guds skull ingen via linjen. Man kan både bli kär, få klamydia, bli linjenmupp, bli fast i skiten. Kostar som ett lokalsamtal. Kom ihåg att du blev varnad av MC Razzia....


Svensk kvinna : "jag kan ha kul utan att supa."

Kvinna i Finland : "Du, jag är finsk. Jag kan supa utan att ha kul

En 26-årig rocker fra HA er anholdt og sigtet for drabsplaner på Nørrebro mod mand med indvandrerbaggrund. Politiet fik dog afværget attentatet.

Det var med særdeles ondt i sinde, at en 26-årig mand fra Amager i starten af september satte sig ind i en bil og kørte mod Nørrebro sammen med flere uidentificerede kumpaner .
Det mener politiet, der har anholdt det 26-årige prospect-medlem af Hells Angels og sigtet ham for planer om at skyde en mand med indvandrerbaggrund.
Skyderiet blev aldrig til noget, fordi politiet skred ind, da det viste sig at rockergruppen kørte i en stjålet bil på vej mod attentatet.
http://www.berlingske.dk/danmark/rocker-anholdt-drabsplaner-paa-noerrebro

"Rättssamhället kan inte låta sig nöja med att kriminella sätter gränserna för domares och åklagares utövning”

 Rättsväsendet är kanske inte under ­belägring. Men hoten och våldet i samband med brottsutredningar och domstolsförhandlingar utgör definitivt ett hot mot både rättstänkande och rätts­säkerhet. När den dömande maktens ­företrädare skräms bort vacklar systemet.

I våras sköts ett vittne på väg till en ­rättegång i Malmö. För tre år sedan ­demolerades delar av chefsåklagare Barbro Jönssons hem i Trollhättan av en bomb som placerats vid entrédörren.
http://www.aftonbladet.se/ledare/article7864933.ab 

Veteran LIFE photographer Bill Ray spent a month photographing a rough-and-tumble biker gang in 1965

Hells Angels i Norrbotten: Allt vi berättade om har besannats skriver Kuriren. - KLICKA PÅ BILDERNA


Ny artikelserie i Norrbottens-Kuriren: Granskningen av Hells Angels fortsätter

I april 2009 publicerade Norrbottens-Kuriren, NSD och tv-kanalen 24 Norrbotten den uppmärksammade artikelserien Hells Angels i Norrbotten. Då var mc-klubben Eastside i Gammelstad på väg att bli fullvärdig Hells Angels-klubb.
I dag skriver vi 29 september 2010 och allt vi berättade om för snart 1,5 år sedan har besannats.


¤ Mc-brottsligheten har slagit sina klor i Luleå och Norrbotten.
¤ Eastside har blivit fullvärdig Hells Angels-klubb och styr dessutom över ett gäng underhuggare i Red & White Crew.
¤ Våld, utpressning och hot har blivit en del av vardagen i Luleå, inte minst för de poliser som ska stävja den organiserade brottsligheten.
¤ Gängbråken har flyttat ut på gatorna - senast i samband med upploppet mot poliserna i Luleås norra hamn.


I flera artiklar de kommande dagarna kommer vi att berätta vad som hänt sedan förra artikelserien. Vi har granskat medlemmarna i Red & White Crew och vi försöker blicka in i framtiden: vad är riskerna med att Hells Angels nu är etablerade i Norrbotten - och vad kan det betyda i framtiden?
Mats Ehnbom ansvarig utigvare Norrbottens-KurirenAnders Ingvarsson ansvarig utgivare NSD
Och mer kommer under morgondagen

- Red & White Crew. De är Hells Angels städpatrull 

- KLICKA PÅ BILDERNA

http://mcrazzia.blogspot.com/2010/09/de-ar-hells-angels-stadpatrull.html


Den amerikanska regeringen är på väg att lägga fram ett lagförslag som ska göra det möjligt att övervaka all kommunikation på Internet. I Indien har myndigheterna gått ännu längre och krävt att nätverksoperatörer ska öppna sina system och tillhandahålla krypteringskoder.

Tillskyndarna säger sig bara vilja komma i kapp. Terrorister, narkotikahandlare och andra kriminella går inte längre att avlyssna på telefonnätet. Därför måste nätverksoperatörerna anpassa sina system så att de blir möjliga att övervaka.


Kritikerna menar dock att dessa krav leder till en centralisering av informationsflödet på nätet. I stället för den unika och decentraliserade struktur som Internet har i dag skulle det mer komma att likna ett traditionellt telefonsystem. Det skulle förvisso göra det enklare att bevaka kriminella. Men det skulle också underlätta olagliga intrång i användarnas privatliv– till exempel på Facebook.
http://www.dn.se/ledare/signerat/overvakning-behovet-av-slutna-rum-1.1178963

tisdag 28 september 2010

Harley Bobber

Rå genuin 750 Harleybobber i urtjusigt bruksskick.
Motor å låda i toppskick med ny Barnett koppling. Utrustad med SU.
Går underbart.
säljes för 70000Kr.
EJ PRUTBART! Behöver inte sälja.
En låda orginalprylar finns att köpa till för 5000kr
järnsportster kan lämnas som dellikvid.    
http://www.blocket.se/goteborg/Harley_Bobber_29701823.htm?ca=11&w=3       

Chopper Honda 450 -71

Snyggt byggd besiktningsbar chopper med stelbensram, lagom förlängd gaffel. Bekväm att köra. Felfri lack, nya sittdynor, avgasrör, Cadelac -59 baklyse. Säljes pga tidsbrist, motorn var helt nyservad när hojen ställdes undan för 5 år sen, ej startad sedan dess men runddragen med jämna mellanrum. OBS EJ PRUTBART ELLER BYTE.  Pris: 15 000:-
http://www.blocket.se/stockholm/Chopper_Honda_450__71_29733237.htm?ca=11&w=3             

HD Chopper -96

1200 Shovelhead med 4 växlad stödlagerlåda. Går bra. Bes. Pris: 80 000:-

http://www.blocket.se/varmland/HD_Chopper_29746333.htm?ca=11&w=3            

Honda cb750 Chopper

Choppad Honda -70.

Bilbakdäck och stelhäck. Nytt framdäck, frambroms och tvättade förgasare.

Choppern är avställd men besiktad till 2011-05-11. Ej skattepliktig.

Kolla bilderna och ring om du är intresserad!

Annonsörer och nostalgipratare undanbedes.

Motorn går men behöver synkas och ett hål i ramen behöver svetsas...

Pris: 15 000:-
http://www.blocket.se/stockholm/Honda_cb750_Chopper_28979742.htm?ca=11&w=3             

Unik honda chopper

Säljer min ögonsten pga husköp.
En unik och mkt välbyggd honda 750cc chopper i fint skick.
Ram av Tony bart, ramintyg finns.
webgaffel och sissy av tvistat fyrkantsstål byggda av calles chopperdelar, tillverkningsintyg på gaffel finns.
Bes. i år som den står, nästa bes. 2012
Invader fälgar.
moldad prismatank.
CB 750 motor enkelkam.
en riktig kulthoj som startar och går fint.
BVSA - Pris: 48 000:-
http://www.blocket.se/goteborg/Unik_honda_chopper_29765059.htm?ca=11&w=3            

- Begrebet Bad Standing - repris på reprien

— Begrebet Bad Standing. Vi fortæller historien om Kenneth Nielsen, der valgte at samarbejde med politiet, efter at han havde skudt en rivaliserende bandeleder. Kenneths samarbejde med politiet betød, at tre HA-medlemmer tilsammen fik 23 år, men hvad er konsekvenserne for Kenneth? Kenneth har underskrevet sin egen dødsdom, så direkte er den tidligere HA-stikker Dan Lynge. Få hele den dramatiske historie om Kenneth og hør Dan Lynge fortælle om Bad Standing, drab på andre stikkere og om hvorfor, han selv frygter for sit liv i KRIMI5 i aften. Du kan få en forsmag på programmet her.

Läs mer om Dan:
Dan Lynge, 45, har ett förflutet som medlem i både Hells Angels och Bandidos. Han blev utkastad ur Hells Angels 1990 och fick en dödsdom hängande över sig. Året därpå gick han självmant till polisen. I utbyte mot att han berättade om tiden i Hells Angels skulle hans familj få polisskydd. Nu träder han fram, eftersom dansk polis har brutit avtalet.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article76659.ab?service=print



Hells Angels ride again: Never-before-published photographs from Life.com

In 1965 California, a gang ruled the roadways -- a brawling gang of outlaws called the Hells Angels. That year, Life magazine sent photographer Bill Ray to follow Buzzard, Hambone, Ruthie, Big D and other Angels -- and their "old ladies" -- on their stripped-down Harleys. Ray spent several weeks in Southern California, photographing and chronicling rowdy bikers and their equally rowdy girlfriends. Life.com released today a series of never-before-published photographs from that trip. Go back to a time when the roar of Harleys and the sight of long-haired bikers was still new, alien and -- for many average, law-abiding citizens -- simply terrifying.
http://voices.washingtonpost.com/blog-post/2010/09/hells_angels_ride_again_never.html


Rolling Thunder

From Jesse James to Tony Soprano, outlaws have always held a singular if ambiguous place in America's popular imagination: we fear and loathe their appetite for violence, yet we envy and covet their freedom. In early 1965, LIFE photographer Bill Ray and writer Joe Bride spent several weeks with a gang that, to this day, serves as a living, brawling embodiment of our schizoid relationship with the rebel: the Hells Angels. Here, in a gallery of never-published photographs, Ray and Bride recall their days and nights with Buzzard, Hambone, Big D, and other Angels (and their "old ladies") at a time when the roar of Harleys and the sight of long-haired bikers was still new, alien, and for the average, law-abiding citizen, simply terrifying. Above: Hells Angels, 1965 -- the one previously published image in this gallery. None of the pictures that follow have ever been seen before.
http://www.life.com/image/ugc1129811/in-gallery/47471/never-seen-hells-angels-1965


video:

Never-before-seen photos of an outlaw biker gang published by LIFE


Veteran LIFE photographer Bill Ray spent a month photographing a rough-and-tumble biker gang in 1965
http://edition.cnn.com/video/data/2.0/video/living/2010/09/28/life.hells.angels.cnn.html

Vitlöken har blivit en födkrok för kriminella. På grund av de höga skyddstullar som finns på vitlök som ska importeras till EU har förslagna smugglare börjat ta in löken via Norge, där den är en tullfri vara, för att sedan ta sig vidare till Sverige.

Tidigare i år stoppades en 37-årig man när han försökte smuggla in 28 ton vitlök via Svinesundsbron. Han har nu åtalats vid Uddevalla tingsrätt för grovt tullbrott och smugglingsbrott.
Smuggelvitlöken visade sig ursprungligen komma från Kina.

Frågan är om det var pengarna som drev 37-åringen eller om han helt enkelt kände samma sak som regissören och vitlöksälskaren Les Blank uttryckte i sin egen dokumentär "Garlic is as good as ten mothers":
http://hd.se/mat/2010/09/28/den-mytiska-vitloken/

Kriminellt gäng hotar hänga ut fler SD-anhängare

På en sajt tillhörande det kriminella gänget Original Gangsters Sverige-president hotar man nu med att fortsätta hänga ut namngivna SD-medlemmar i syfte att förmå dem att lämna partiet.

Hotet från OG:s sajt ska ses i ljuset av den lista på medlemmar och personer som kontaktat Sverigedemokraterna som lades ut på en annan sajt i förra veckan. DN.se kunde då avslöja att någon hackat SD:s sajt och därigenom kommit över 5.740 namn och adresser till SD-anhängare men också till människor som bara frågat efter information från partiet.
http://www.dn.se/nyheter/valet2010/kriminellt-gang-hotar-hanga-ut-fler-sd-anhangare-1.1179100


http://www.kriminellt.com
- May the Force be with you!

Grovt kriminella släpptes i förtid

Betjente i aktion mod Hells Angels

En mand er anholdt i forbindelse med efterforskning mod Hells Angels' tilholdssted i Ishøj syd for København. Politiet meget tilbageholdende med oplysninger.

Hells Angels' tilholdssted i Ishøj syd for København er blevet ransaget af betjente fra Københavns Politis særlige bandeenhed.
http://www.fyens.dk/article/1696213:Indland-Fyn--Betjente-i-aktion-mod-Hells-Angels