onsdag 14 juli 2010

Dødsulykken på kraftstasjonen i Vennesla:

Spørsmålene politiet stiller seg i etterforskningen har naturlig sammenheng med at alle tre tidligere har vært innblandet i kriminelle handlinger, blant annet narkotika. 41-åringen ble for kort tid siden dømt i tingretten for heleri og hasjbesittelse. Om en snau måned skal han møte i retten tiltalt for grov mishandling og frihetsberøvelse.


Den omkomne og den andre 23-åringen som var med til den nedlagte kraftstasjonen, skal ha en viss tilknytning til Hells Angels, etter tidligere å ha vært med i motorsykkelklubben Holyriders, og senere motorsykkelklubben Conquest. 

– Vi hadde en samtale med 41-åringen, som først falt ned i turbinrøret, på sykehuset i går. Han er ikke formelt avhørt. 23-åringen har gitt forklaring, og vi har avhørt flere andre. Vi begynner å danne oss et bilde av hva som har skjedd. Politiet håper de kriminaltekniske undersøkelsene og den foreløpige obduksjonsrapporten som forhåpentlig kommer i ettermiddag, skal gi oss flere svar. Det er gjort beslag i området som vi skal undersøke nærmere, sier Homme. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar